Foreslå kandidater til Årets lærebedrift

For syvende år på rad skal Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL), NHO Reiseliv og Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag (FORM) kåre Årets lærebedrift.

Prisen gis til en bedrift som har utmerket seg i sitt arbeid med å drive opplæring av kokkelærlinger, og som har gjort seg bemerket i sitt lokalmiljø, region eller nasjonalt.

– Med det mener vi at bedriften for eksempel har godt arbeidsmiljø, faglig sterk utvikling hos sine lærlinger, har fått positiv medieomtale eller fremhevet faget på en annen positiv måte, forklarer kommunikasjonsrådgiver Hilde Veum i NHO Reiseliv, som sitter i juryen som skal kåre Årets lærebedrift.

Målet er at utmerkelsen skal inn i rekken som en av bransjens mest prestisjetunge priser. Utmerkelsen skal inspirere og motivere bedriftene til å kvalitetssikre opplæringen i kokkefaget.

Prisen deles ut for syvende gang på landsmøtet til Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL), på Scandic Park Sandefjord, 9. - 11. mars 2017.

Forslag til kandidater:

Medlemmer i NKL, FORM og NHO Reiseliv kan komme med forslag til aktuelle kandidater.

Årets lærebedrift skal som hovedregel være medlem av NHO Reiseliv, ha ansatte som er medlem av NKL og være medlemsbedrift i et opplæringskontor som er sammensluttet med FORM.

Frist for å sende inn forslag er 1. februar 2017.

Her kan du se statuttene for tildelingen.

Juryen i Årets lærebedrift:

Elisabeth Bryne, President i NKL, juryleder
Mette Løfblad, rekrutteringsansvarlig, styret NKL
Wenche Andersen, TV2 God morgen Norge og kokebokforfatter
Laila Berge, FORM
Hilde Veum, NHO Reiseliv

Alle forslag sendes til administrasjonen i NKL ved daglig leder Bodil Skjørestad.

Epost: bodil@nkl.no eller postadresse Norges Kokkemesteres Landsforening, Måltidets Hus, Postboks 8034, 4068 Stavanger. Konvolutten merkes: Årets lærebedrift.

Har du spørsmål om prisen, kontakt Elisabeth Bryne, president i NKL: elisabeth@norrona.net

Lurer du på noe? Kontakt meg gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: