Den gjeve prisen ble delt ut under landsmøtet til Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) på Scandic Ørnen i Bergen lørdag.
«To Rom og Kjøkken er i særklasse en lærebedrift som ivaretar hele lærlingen, fra faglig basiskunnskap, teknikker og tidsriktige impulser til de holdningene og verdigrunnlaget vi ønsker at framtidens kokkeutøvere skal oppvise», heter det i juryens begrunnelse.
– Dette er stor stas for alle oss som jobber hver dag for å få fram nye, dyktige unge kokker og servitører, og som hjelper dem med å få oppfylt sin drøm om et fagbrev. På To Rom og Kjøkken har vi utdannet 34 kokker og servitører i løpet av de 12 årene vi har holdt på. Det har vært utrolig givende og en stor glede å se hvor dyktige disse ungdommene har blitt, og så glade alle blir når de får sitt fagbrev i hånden og kan gå videre i en bransje der man aldri blir helt utlært. Vi har slett ikke tenkt å stoppe her. Vi gir gass og fortsetter det utrettelige arbeidet for våre flotte fag, sier daglig leder Roar Hildonen ved To Rom og Kjøkken.
Årets lærebedrift i kokkfaget kåres av Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL), NHO Reiseliv og Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag (FORM).
Se også: