To Rom og Kjøkken er Årets lærebedrift

Nyhet, Jobb i reiseliv

Publisert

Rekrutteringsansvarlig Petter Markussen i NKL (t.h innfelt) sto for overrekkelsen av prisen til daglig leder Roar Hildonen i To Rom og Kjøkken.

Trondheimsrestauranten To Rom og Kjøkken er kåret til Årets lærebedrift i kokkfaget 2017.

Den gjeve prisen ble delt ut under landsmøtet til Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) på Scandic Ørnen i Bergen lørdag. 

«To Rom og Kjøkken er i særklasse en lærebedrift som ivaretar hele lærlingen, fra faglig basiskunnskap, teknikker og tidsriktige impulser til de holdningene og verdigrunnlaget vi ønsker at framtidens kokkeutøvere skal oppvise», heter det i juryens begrunnelse.

– Dette er stor stas for alle oss som jobber hver dag for å få fram nye, dyktige unge kokker og servitører, og som hjelper dem med å få oppfylt sin drøm om et fagbrev. På To Rom og Kjøkken har vi utdannet 34 kokker og servitører i løpet av de 12 årene vi har holdt på. Det har vært utrolig givende og en stor glede å se hvor dyktige disse ungdommene har blitt, og så glade alle blir når de får sitt fagbrev i hånden og kan gå videre i en bransje der man aldri blir helt utlært. Vi har slett ikke tenkt å stoppe her. Vi gir gass og fortsetter det utrettelige arbeidet for våre flotte fag, sier daglig leder Roar Hildonen ved To Rom og Kjøkken.

Årets lærebedrift i kokkfaget kåres av Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL), NHO Reiseliv og Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag (FORM).

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: