Bocuse d’Or setter Norge på kartet som en matdestinasjon
Europafinalen i Bocuse d'Or bidrar til å sette Trondheim og Norge som kulinarisk destinasjon på kartet.
1297 resultater
Europafinalen i Bocuse d'Or bidrar til å sette Trondheim og Norge som kulinarisk destinasjon på kartet.
Onsdag 20. mars starter NHO Reiseliv årets lønnsoppgjør om Riksavtalen.
Det er strekk i laget når det gjelder reiselivsbedriftenes markedssituasjon og fremtidsutsikter. Mange bedrifter er under et stort kostnadspress, og krevende økonomiske tider for folk flest fører til færre bookinger.
Hvert år deler Stiftelsen for Forskning og Utvikling i Hotell- og Restaurantnæringen i Midt-Norge ut midler til prosjekter som fremmer rekruttering, omdømmebygging, forskning og utvikling av hotell og restaurantnæringen.
Det er særlig tre tiltak som trekkes frem for å oppnå vekst, men næringen understreker at utviklingen må være bærekraftig.
NHO Reiseliv Innkjøpskjedens leverandører gir fra 01.-31. mars 2024 ekstra gode rabatter og tilbud på et bredt spekter av varer og tjenester. Dette er en fin anledning til å prøve et nytt produkt eller fylle opp lageret med dine mest brukte varer. Her får du en smakebit på innholdet i kampanjen.
Snødekte omgivelser danner rammen for Summit Kvitfjell 2024, en møteplass for reiseliv, næringsliv og idrett med bærekraftig vekst og innovasjon i fokus.
Kokkelaget fra Spiseriet/Stavanger konserthus og servitørlærlingene fra Brasserie France vant sine klasser under ASKO Servering Norgescup i helgen. Lagene skal nå representere Norge i Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger i Helsinki i april.
16. og 17. februar går landets tøffeste konkurranse for kokk- servitør- og reiselivslærlinger av stabelen Stavanger. Lag fra hele landet har trent i månedsvis, og vinnerne kan med rette kalle seg Norges beste.
Har du glemt å levere inn årsoppgaven? Gjør det nå og unngå gebyr!