Mona Saab valgt inn i NHO-styret

Publisert

Valget sikrer reiselivet en viktig stemme i NHOs styre i gjenoppbyggingen av reiselivet.

NHOs generalforsamling valgte denne uken NHO Reiselivs president Mona Saab inn som styremedlem i sitt styre. Styret består av president, visepresident, 8 øvrige medlemmer og 3 varamedlemmer. Styret møtes vanligvis 8-10 ganger i året.

– Det er svært gledelig at Mona nå trer inn i NHO-styret. Med dette valget, vil reiselivet ha en tydelig og kraftfull talsperson i styringen av NHO-fellesskapets arbeid. Det er viktig nå som bransjen går inn i en kritisk oppbyggingsperiode etter pandemien, sier administrerende direktør Kristin Krohn Devold.

Svein Tore Holsether, konsernsjef i Yara, ble valgt til NHOs president i samme valg. Han overtar etter Arvid Moss, som har hatt presidentvervet siden 2017.

Viktig med fellesskap

Mona Saab ble i 2020 valgt inn som ny president i NHO Reiseliv. I forbindelse med det valget, vektla den nye presidenten hvor viktig det nå er å stå sammen som bransje.

– Samtlige reiselivsbedrifter føler koronakrisen på kroppen. Det er akkurat nå NHO Reiselivs rolle er kjempeviktig. Det er viktig at vi står sammen, at vi jobber sammen for å være synlige og å ha innflytelse. Ikke minst er det viktig at vi som organisasjon er en støtte for medlemsbedriftene våre, sa Saab etter valget som ny president i NHO Reiseliv.

Mona J. Saab er født og oppvokst på Sørøya i Vest-Finnmark. Hun og ektemann overtok Hasvik Hotel etter Monas foreldre i 2000. En krise i fiskerinæringen initierte et samarbeid med andre lokale aktører og de etablerte Big Fish Adventure. Big Fish Adventure har sammen med 3 andre reiselivsbedrifter i Nord etablert et nordnorsk reiselivskonsern; Best Arctic.

Finn lanserer hotellsøk med direkte booking

Finns nye hotelltjeneste er en sammenligningstjeneste der gjester kan søke etter overnatting og få sammenlignet priser fra flere tilbydere. Til forskjell fra andre tjenester, gir Finn hotellenes egne tilbud den beste synligheten, og oppfordrer brukerne til å bestille direkte.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Et portrettbilde av en ansatt

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: