Nasjonal reiselivskonferanse satser enda høyere og blir Techpoint Travel

Publisert

Illustrasjonsbilde med logoen til Techpoint Travel og datoene 22 og 23. september 2021

De populære digitalkonferansene Norwegian Digital Travel Conference og Sørveiv Tech slår seg sammen og blir til Techpoint. Konferansen går over to dager, der den ene dagen vies digitale løsninger og tech spesielt tilpasset reiselivsbransjen.

Den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference blir Techpoint Travel. Konferansen går av stabelen 22. - 23. september, og setter fokus på hvordan nærings- og reiselivet skal komme seg ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid.

Vi tror bredden i årets konferanse gir nye muligheter for innovasjon og spennende partnerskap, og vi oppfordrer alle til å delta på hele konferansen, sier daglig leder i USUS, Synnøve Elisabeth Aabrekk.

Den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference og suksessen Sørveiv Tech etablerer nå en helt ny konferanse og et nytt partnerskap - og blir Techpoint. Konferansen  går av stabelen 22.-23. september 2021  i Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. 

NHO Reiseliv fortsetter som samarbeidspartner og medarrangør av konferansen.  Påmeldingen til Techpoint 2021 er allerede i gang. Les mer og meld deg på her 

Sammen blir vi smartere 

Techpoint tar på alvor at næringslivet - uavhengig av bransje - påvirkes av de samme globale teknologitrendene, at innovasjon ofte skjer på tvers av bransjer, og at de beste ideene ofte kommer fra andre næringer enn sin egen.  

– Vi tror bredden i årets konferanse gir nye muligheter for innovasjon og spennende partnerskap, og vi oppfordrer alle til å delta på hele konferansen, sier daglig leder i USUS Synnøve Elisabeth Aabrekk.  

Koronapandemien har påvirket alle deler av reiselivet, og det vil være behov for å tenke nytt og omstille seg som aldri før fremover. Vi tror at Techpoint kan være en fruktbar arena for nytekning og inspirasjon, sier Trine Knudsen-Dabbadie, digitalrådgiver i NHO Reiseliv. Foto: Per Sollerman.

NHO Reiseliv har i en årrekke hatt et godt samarbeid med NDTC, og ser nå frem til å sammen bygge videre på suksessen gjennom den nye konferansen.

– Korona har påvirket alle deler av reiselivet, og det vil være behov for å tenke nytt og omstille seg som aldri før fremover. Vi tror at Techpoint kan være en fruktbar arena for nytekning og digital inspirasjon, sier digital rådgiver i NHO Reiseliv, Trine Knudsen-Dabbadie.   

Teknologi, bærekraft og mennesket - og hvordan reiselivet jobber med dette for å ruste seg for fremtiden  

Disse tre stikkordene er overordnede temaer for konferansen i sin helhet, og dag 2, på Techpoint Travel, vil du få nye tanker om hvordan en av Norges viktigste næringer jobber med disse. Under og etter pandemien har folks reisevaner endret seg, ny teknologi har kommet til, andre teknologier har blitt enda viktigere. Hvordan bruker vi teknologi for å skape et bedre og mer bærekraftig reiseliv på andre siden av krisen?  

Programmet på Techpoint Travel settes fortsatt sammen av USUS i samarbeid med Visit Norway og NHO Reiseliv. USUS er næringsklyngen for kultur-, opplevelses-, og reiselivsbedriftene på Sørlandet.  

Ut av krisen og inn i en digtital fremtid

Techpoint 2021 vil ha fokus på hvordan norsk næringsliv skal komme seg ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid: 

  • Er forutsetningene for å oppnå suksess i næringslivet er endret? 
  • Er norske bedrifter flinke nok til å ta i bruk ny teknologi og nye digitale forretningsmodeller? 
  • Fremtidens digitale arbeidsliv. 

Hårete ambisjoner  

Techpoint er nå den raskest voksende tech- og næringslivskonferansen i Norge og skal være den foretrukne møteplassen og konferansen med fokus på det teknologiske skiftet, digital transformasjon og bærekraftig verdiskapning. Techpoint skal bidra til at næringslivet styrker sin konkurransekraft og skaper nye, lønnsomme og bærekraftige arbeidsplasser. Konferansen skal også sette søkelyset på hvordan teknologi kan bidra til å skape et bedre og varmere samfunn. 

Techpoint samler ledere og ansatte fra alle bransjer med mål om å kople det etablerte med det nye, idéene med kapitalen og praktiske erfaringer med vitenskapen. Techpoint skal bidra til å kople gründer og vekstselskaper med det etablerte næringslivet, kapitalmiljøene og hele økosystemet for entreprenørskap og innovasjon. 

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

7 digitale tips fra Norwegian Digital Travel Conference 2020

Koronaepidemien gjør at konkurransen om gjestene er større enn noen gang. Smart bruk av digitale kanaler kan utgjøre forskjellen som frister gjestene til din bedrift, er budskapet fra Norwegian Digital Travel Conference 2020. Her får du ekspertenes tips.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: