Klassifisering av campingbedrifter

NHO Reiseliv kvalitetssikrer norske campingbedrifter gjennom klassifisering og årlige kontroller etter nordiske stjernekrav.

Godkjente bedrifter klassifiseres med 1 til 5 stjerner alt etter hvilke krav til fasiliteter de oppfyller. Campingbedrifter som har servicetilbud for caravan, bobil og telt, bedømmes uavhengig av standarden på den enkelte hytte.

NHO Reiseliv disponerer landsdekkende campingkonsulenter som årlig inspiserer alle klassifiserte campingbedrifter for å kontrollere den faktiske standarden. Campingkonsulentene gir også råd og veiledning til din bedrift i forbindelse med utbygging, oppgradering og daglig drift.

Klassifiseringsreglene gir også god veiledning for byggherrer, planleggere og arkitekter samtidig som de gir et godt grunnlag for kvalitetssikring, internkontroll og markedsføring av din bedrift.

Innholdet i klassifiseringsregelverket er utarbeidet av NHO Reiseliv i samarbeid med Nordisk Campingråd.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Mann i jakke med NHO Reiseliv-logo. Foto.

Nyheter om camping

  1. Forventer mange utenlandske besøkende i høst

    Norsk reiseliv kan vente seg mange utenlandske besøkende denne høsten. På Fagernes Camping har antall utenlandske overnattinger i september økt med nesten 20 prosent fra i fjor.

  2. Grindafjord Feriesenter – for hele familien

    Hos Grindafjord Feriesenter i Tysvær kommune er sesongen i full gang. Med 350 sesongcampere, 11 hytter og 90 døgnplasser for campingvogner, bobiler og telt har daglig leder og eier, Veronika Digernes, nok å henge fingrene i. Sommersesongen er høydepunktet, da er det ekstra stor pågang fra tilreisende og sesongcamperne flytter inn.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: