Mange juleåpne alpinanlegg

Publisert

I Trysilfjellet, Norges største skianlegg, gjøres det klart til julekjøring. Bildet er tatt tidligere denne uken. Foto: Ola Matsson/ SkiStar.

Frister det med en tur i bakken i juleferien? Hele 68 alpinanlegg er åpne i julen.

– Vi fikk en tidlig og bred sesongstart i november, og i kalde temperaturer fikk mange anlegg lagt en god såle med kunstsnø i bakkene. Det er verdt å minne om at det er svært gode forhold i mange av anleggene våre nå i det vi anser som en svært god sesongstart, sier generalsekretær Camilla Sylling Clausen i i Alpinanleggenes Landsforening (ALF).

68 alpinanlegg har meldt inn til ALF at de er åpne i julen.

Generalsekretær Camilla Sylling Clausen i Alpinanleggenes Landsforening (ALF).

På den reklamefrie tjenesten Fnugg.no finner du til enhver tid oppdatert informasjon om alt fra åpne heiser og bakker, snømengder, langtidsvarsel, daglige værmeldinger, heiskortpriser, løypekart og mye mer fra alpinanlegg i hele landet.

Sylling Clausen forteller at det kjøres snøkanoner, måkes og preppes både sent og tidlig rundt om i alpinanleggene.

– Vi holder et øye med gradestokken og gleder oss over at det ser ut som om kuldeperioden skal holde en god stund fremover. Får vi hjelp fra himmelen i tillegg, er det jo veldig bra for å holde forholdene best mulig. Og så er det jo så mye hyggeligere at det er hvitt rundt oss og ikke bare i bakken, sier generalsekretæren.

Se også:

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: