NHO Reiseliv

Innhold

Trygge julebord

Skal du arrangere julebord? NHO Reiselivs julebordveileder gir deg nyttige tips til hvordan serveringssteder og julebordkomiteer kan gjennomføre trygge julebord i koronatider. Last ned norsk og engelsk versjon her.

Bilde av forsiden på NHO Reiselivs julebordveileder 2020

Skal du arrangere julebord? NHO Reiselivs advokater har utformet to julebordveiledere med tips til hvordan serveringssteder og julebordkomiteer kan gjennomføre trygge julebord i koronatider. Last ned Trygge julebord for serveringsbedrifter og Trygge julebord for julebordkomiteen nedenfor.

På et serveringssted hvor gjester sitter i små grupper, med god avstand mellom grupper og innad i gruppen, er smitterisikoen liten. Så langt er det relativt få smittetilfeller som kan spores tilbake til utelivet, når smitteverntiltakene overholdes.

NHO Reiseliv mener derfor at det er fullt mulig å arrangere hyggelige og trygge julebord, om enn med litt andre rammer enn normalt. 

Veilederen Trygge julebord er utformet av NHO Reiselivs advokater, og finnes i to versjoner: en for serveringsbedrifter, og én for bedriftenes julebordkomitteer. Begge kan lastes ned nedenfor. 

Sist oppdatert: 10. november 2020

Bransjeråd for smittevern: plakater og veiledere

Bransjespesifikke veiledere for håndtering av smitteverntiltak under koronautbruddet.

  • Trygg camping
  • Trygg servering
  • Trygg overnatting 
  • Trygge opplevelser

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: