Summit Kvitfjell

  • 29. feb 2024til 1. mar 2024
  • Kvitfjell Kvitfjellvegen 471, 2634 Fåvang

Møt bransjekolleger fra hele landet, samle innsikt og inspirasjon om destinasjonsutvikling og bærekraftig reiseliv under norges mest unike konferanseopplevelse tett på FIS Ski Word Cup Kvitfjell!

Wold Cup Kvitfjell

Foto: World Cup Kvitfjell

Den Nasjonale Vinterkonferansen 2024

I 2022 lanserte World Cup-arrangøren i Kvitfjell, næringslivskonferansen Russispranget med ambisjon om å skape en unik møteplass for næringslivet tett på rå prestasjoner i world cup løypa. I 2023, med Visit Lillehammer og den nasjonale reiselivskonferansen Snowball på laget, ble dette til to fantastiske konferansedager. To konferanser blir nå til en. Sammen med Innovasjon Norge, DNB, KPMG og NHO Reiseliv lanseres Den Nasjonale Vinterkonferansen 2024.

Dag 1, 29. februar:
Vil rettes mot reiselivet som en av tre nasjonale reiselivskonferanser. Her settes søkelyset på bærekraftig destinasjonsutvikling. Dagen avsluttes med afterwork etterfulgt av dine-around i Ringebu.

Dag 2, 1. mars:
Rettes mot næringslivet generelt med fokus på prestasjonskultur og bærekraftig vekst. Dagen avsluttes med en after-work inne i VIP-arena før vi trekker ut i oppvarmede telt på World Cup torget. Kvelden avsluttes med 30-års jubileumsmarkering av OL på Lillehammer inne i arena.

Se fullt program her

Med dette ønsker vi velkommen til en spennende todagers konferanse hvor idrett, reise- og næringsliv møtes for å inspireres og engasjeres, og skape business ut av nettverk.

Wold Cup Kvitfjell

Foto: World Cup Kvitfjell

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: