Velkommen til kurs i Menybank

  • Digitalt
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 18.09.2024

Ønsker du å optimalisere menyplanleggingen, redusere matsvinn og kostnader? Da er vårt digitale kurs i Menybank perfekt for deg!

Foto: iStock

I Menybankfunksjonen i horecainnkjop.no kan du samle alt på ett sted: oppskrifter, allergenmerking, tilberedningsanvisning og næringsberegning. Slik får du enkelt oversikt over hva det er i maten, og ikke minst, hva den koster å lage.

I det integrerte kalkulasjonsprogrammet kan du lage og dele kalkyler for matretter sammensatt av varer i systemet, eller varer du selv registrerer. Ikke bare får du god kontroll på hvordan retten din skal fremstilles og hva som er i den, men du får også løpende kostnadskontroll siden prisendringer på innsatsfaktorene kan vises i kalkylene.

Menybank gjør det også enkelt å registrere matsvinn. Matsvinnfunksjonen gir innsikt i hva slags matsvinn du har og hvor det oppstår, slik at du kan iverksette tiltak for å redusere det.

Optimaliser din menyplanlegging i dag og ta kontroll over kostnadene med Menybank.

*Kurset er for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og passer for nye brukere av horecainnkjop.no, eller for deg som vurderer å ta det i bruk.

Det er begrenset med plasser, så førstemann til mølla!

Portrettbilde av en smilende kvinne. Foto.
  • Mona Nordrum
  • Netthandelskonsulent
Portrettbilde av en kvinne som smiler. Foto
  • Vibeke Bell
  • Netthandelskonsulent

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: