Kurs i menybank

Foto: Canca - AnVa
Ta kontroll over menyplanleggingen med vårt digitale kurs i Menybank.
Alt på ett sted
Med Menybankfunksjonen i horecainnkjop.no kan du samle alt på ett sted: oppskrifter, allergenmerking, tilberedningsansvisning og næringsberegning. Slik får du enkelt oversikt over hva det er i maten, og ikke minst hva den koster å lage.
Smart kalkulasjonssystem
I det integrerte kalkulasjonssystemet kan du lage og dele kalkyler for matretter sammensatt av varer i systemet, eller varer du selv registrerer. Ikke bare får du god kontroll på hvordan retten din skal fremstilles og hva som er i den, men du får også løpende kostnadskontroll siden prisendringer på innsatsfaktorene kan vises i kalkylene.
Registrer og reduser matsvinn
Menybank gjør det også enkelt å registrere matsvinn. Matsvinnfunksjonen gir innsikt i hva slags matsvinn du er og hvor det oppstår, slik at du kan iverksette tiltak for å redusere det.
Hvem er kurset for?
Kurset er for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og passer for nye brukere av horecainnkjop.no eller for deg som vurderer å ta det i bruk.
Det er begrenset med plasser, så meld deg på i dag!
Kontaktpersoner

