– Vi har ikke tenkt å gi oss!

Publisert

Vi deler den enorme skuffelsen og fortvilelsen som preger reiselivet nå. NHO Reiseliv-direktøren har en viktig beskjed til alle våre medlemmer: – Vi har ikke tenkt å gi oss. Vi fortsetter å jobbe på, for å få på plass bedre støtteordninger.

– Kjære alle medlemmer av NHO Reiseliv. Vi har stått på døgnet rundt de siste ukene for å få på plass gode nok støtteordninger, men dessverre har ikke regjeringen vært villige til å gi oss det vi har bedt om. Støtteordningene er på langt nær gode nok til å hindre permitteringer. Men vi har ikke tenkt å gi oss. Vi fortsetter å jobbe opp mot regjering og storting for å få på plass en bedre løsning, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

– Vi klarte å overtale regjeringen til å endre innretningen på kompensasjonsordnignen slik at man fikk kompensert et nedstengt desember, og vi skal, sammen med NHO, gjøre alt vi kan for å få endret på lønnsstøtteordningen slik at flere kan benytte seg av ordningen, for å hindre massepermitteringer. Det er vår viktigste prioritet nå, fortsetter Krohn Devold.

Se videoen med Kristins hilsen i vinduet ovenfor. Du kan også se videoen på vår Youtube-kanal.

– Kundene og gjestene vil strømme til oss igjen

– Denne julen blir tung for veldig mange bedrifter og ansatte, men husk at reiselivet var på full fart tilbake etter at Norge åpnet opp i september, og kundene strømmet til oss. Det var fullt veldig mange plasser, og kundene vil strømme til oss igjen så fort vi får lov å åpne. Så utsiktene for bransjen er gode, bare restriksjonene forsvinner så fort som mulig, sier Krohn Devold.

– Det er vi som skaper bolyst

– Vi skal klare å kjempe oss opp igjen, også denne gangen. Hoteller, restauranter, opplevelser, kultur og uteliv er det som utgjør det sosiale limet i et samfunn, og som gjør at folk vil bo et sted og flytte dit. Det er vi som skaper bolyst i hver eneste kommune. Den dagen vi kan være sosiale igjen vil vi trenge et yrende reiseliv over hele Norge, avslutter NHO Reiseliv-direktøren.

Siste nytt

  1. Nye momsregler vedtatt: - Skuffende og forunderlig

    NHO Reiseliv og leiebilbransjen ble ikke hørt da  regjeringspartiene og SV kom til enighet om revidert nasjonalbudsjett. Det er nå klart at regjeringens forslag om leiebilmoms ble vedtatt uten endringer.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: