Næringsministeren må svare om stengte lekeparker

Nyhet, Opplevelser

Publisert

KONTROLL: Lekeland og trampolineparker har bevist at de kan ha kontroll på smittevern i sine lokaler, mener NHO Reiselivs Dagny Øren.

Uklart hvorfor aktivitetstilbud for barn er pålagt å holde stengt, mens klatreparker, treningssentre og annet kan holde åpent så lenge de følger smittevernshensyn.

Aktivitetstilbud for barn, som trampolineparker og lekeland er pålagt å holde stengt, mens klatreparker, fotballtrening, treningssentre og annet kan holde åpent så lenge de følger smittevernshensyn. Nå må næringsministeren svare på hvorfor. 

Det er stortingsrepresentant for Agder FrP, Marius Arion Nilsen som har stilt næringsministeren spørsmål om denne forskjellsbehandlingen, som betyr mye for flere av NHO reiselivs medlemmer og deres kunder. 

— Lekeland og trampolineparker har vært nedstengt på denne måten tidligere i pandemien, men har også bevist at de kan ha kontroll på smittevern i sine lokaler, sier bransjesjef i NHO Reiseliv, Dagny Øren, som forventer å få en god forklaring på forskjellsbehandlingen eller endrede regler så snart som mulig. 

Næringsministeren har seks virkedager til å svare på spørsmålet fra Nilsen. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: