Markedsføring

Publisert

Vi synliggjør campingbedriften din på camping.no og i campingguiden.

Norsk Camping Guide

Campingguiden inneholder fakta om camping i Norge, norgeskart og presentasjon av den enkelte campingbedrift. Guiden trykkes i 120.000 eksemplarer og distribueres på turistkontor, grenseoverganger, campingplassene, fergeselskap og på messer i Europa.

www.camping.no

Dette er en egen bestillingsportal for våre campingbedrifter. Gjennom systemet CityBreak får din bedrift en egen oppføring med bilder og tekst og mulighet til å selge egne campingprodukter. I tillegg gir vi deg mulighet til å kunne presentere dine samarbeidspartnere på opplevelser og aktiviteter utenfor din egen bedrift. På camping.no er det det også et interaktivt norgeskart som viser din bedrifts GPS-koordinater og gir mulighet for individuell reiseplanlegging.

Campingkortet - Camping Key Europe

Camping Key Europe.

Camping Key Europe er et europeisk campingkort som distribueres i hele Europa. Kortet er obligatorisk for våre campingbedrifter, og det forenkler innsjekking og registrering av personalia og reisefølge.

Camping Key Europe har egen portal som presenterer alle våre campingbedrifter. Her kan du også lese om kortets fordeler og rabatter. Kortet er gyldig i ett år av gangen og må fornyes hvert år. Det er cirka en million gyldige kort i omløp.


Se også:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: