Reiselivslederen

Reiselivslederen er en intervjuserie hvor du blir kjent med ledere i norske reiselivsbedrifter.

Med over 3 700 medlemsbedrifter er NHO Reiseliv Norges største felleskap for reiselivsledere. Vi har fått lov til å dele noen av erfaringene og historiene deres videre.

 1. Kakene ble en del av redningen

  Kakebakeren Tiril Refsum mener at et mer tilgjengelig reiseliv kan bidra til å bedre folkehelsen. Det har hun kjent på kroppen: – Det er viktig å ha møtesteder hvor vi kan møtes og snakke sammen, vi er ikke laget for å være for mye alene.

 2. Sorrisniva byr på opplevelser året rundt

  Caroline Laurhammer drømte om midnattssol og nordlys . Så hun sa opp jobben, solgte leiligheten sin og dro nordover. Det ble starten på et eventyr og Norges første og nordligste ishotell.

 3. Grindafjord Feriesenter – for hele familien

  Hos Grindafjord Feriesenter i Tysvær kommune er sesongen i full gang. Med 350 sesongcampere, 11 hytter og 90 døgnplasser for campingvogner, bobiler og telt har daglig leder og eier, Veronika Digernes, nok å henge fingrene i. Sommersesongen er høydepunktet, da er det ekstra stor pågang fra tilreisende og sesongcamperne flytter inn.

 4. Kultur skaper verdier

  – Kultur skaper verdier, rent økonomisk, men også fordi kulturens verdier virker på en annen måte som er vanskelig å måle i penger, sier daglig leder i Stiftelsen Akershus Festning.

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

#reiselivslederen - Instagram
nhoreiseliv.no/reiselivslederen

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: