2 timers gratis fremtidsrettet rådgivning innenfor kultur

Trenger du råd og bistand til konsept- og destinasjonsutvikling der kulturarenaer, byliv, reiseliv og lokalpolitikk sees i sammenheng eller identitetsbyggende PR -og historiefortelling, lagbygging og nytenkning.

Med nærmere 25 års erfaring som rådgiver for kulturbransjen med kommunikasjon og strategisk rådgivning, arbeid med festivaler, musikk, film og andre kulturprosjekter, så er Kulturmeglerne klare til å løse både små og store utfordringer sammen med deg. I nyere tid har Kulturmeglerne styrket seg også på destinasjonsutvikling, se KuDeKo.

Medlemmer i NHO Reiseliv får 2 timers gratis rådgivning. Ved behov for ytterligere bistand, kan Kulturmeglerne gi deg et rabattert tilbud. Kontakt: 

Noe av det kulturmeglerne kan hjelpe deg med:
  • Strategiske råd: Hva forteller vi om festivalen?
  • Hvordan få pressedekning i forkant av festivalen?
  • Digitale kampanjer: Hvordan nå målgruppen på nye og kostnadseffektive måter?
  • Sosiale medier: Hvordan vekke interesse og engasjement?

Nytt medlemstilbud fra 2023:

KUDEKO – Kulturmeglernes program for destinasjon- og konseptutvikling

Programmet består av elementer som kan benyttes som enkeltprodukter eller som en del av et program over lengre tid.

Foto: Kulturmeglerne

Skal du etablere, videreutvikle eller revitalisere en kulturdestinasjon? Da vil du ha nytte av KuDeKo, Kulturmeglernes program for destinasjons- og konseptutvikling. Med et gjennomgående fokus på identitet og historiefortelling, hjelper de kulturdestinasjoner over hele landet med å sette ambisiøse mål og stake ut kursen for deg.

«Hvem er vi? Og hva vil vi fortelle?». Om du eier eller driver en kulturdestinasjon, er dette de viktigste spørsmålene du stiller deg, og KuDeKo-programmet starter med disse grunnleggende spørsmålene. Først når vi har en klar og sterk oppfatning av hvem vi er og hva vi vil fortelle, kan vi kartlegge hva behovene er for din kulturdestinasjon, og hvilke verktøy som skal opp av kassa.

Enhver destinasjon har sine unike svar på hvem de er og hva de vil fortelle, og sine unike styrker og svakheter. Da er det viktig at vi fyller din verktøykasse med de verktøyene du faktisk trenger, for det er jo ikke slik at alle kulturdestinasjoner trenger hjelp med sosiale medier. Eller politisk påvirkningsarbeid. Eller nettverksbygging.

Vårt KuDeKo-team tenker bredt om destinasjons- og konseptutvikling, og har alltid et øye for trender i tiden og utviklinger i verden: Hvordan endrer publikum seg nå? Hva tenker de på, hva bekymrer de seg for, og hva ønsker de seg? Hva vil de ha mer av? Er det pusterommet eller det yrende livet de kommer for når de besøker akkurat din kulturdestinasjon? Hvilket inntrykk har de av din kulturdestinasjon? Og viktigst av alt: Hvorfor skal de komme, egentlig?

Foto: Kulturmeglerne

Programmet består av elementer som kan benyttes som enkeltprodukter
eller som en del av et program over lengre tid.

Les mer om kulturmeglerne her.

Nysgjerrig? Ta kontakt for en uforpliktende samtale med Christian Dyresen, seniorrådgiver i Kulturmeglerne på e-post:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

En smilende kvinne med NHO REISELIVs logoen på jakka si. Foto.
  • Dagny Øren
  • Bransjesjef

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: