NHO Reiseliv

Innhold

Disse norske restaurantene får Michelin-stjerner i år

Nyhet, Servering

Publisert

Roger Asaki fra Sabi Omakase og Michael Ellis, den internasjonale direktøren for Michelin-guiden, i Stockholm onsdag. Foto: Skjermdump fra Michelins strømmesending

Sushirestauranten Sabi Omakase i Stavanger får for første gang en stjerne i 2017-utgaven av Michelin-guiden.

– Gratulerer så mye med Michelin-stjernen til vårt medlem Sabi. Stor stas og svært positivt for både Stavanger og Norge som reisedestinasjon, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.
 
Maaemo beholder sine tre stjerner, mens RE-NAA, Kontrast og Statholdergaarden får en stjerne hver i årets guide.

Det er 20. gang Statholdergaarden får en stjerne i den prestisjefulle guiden. Ingen har hatt Michelin-stjerne lenger enn Bent Stiansens restaurant.
 
– Bent Stiansen er kokkebransjens «grand old man» som alltid leverer kvalitet. Han er en ener i å utdanne de beste lærlingene, utrolig hyggelig mot kundene, og han er engasjert i å bringe god mat til folket gjennom dagligvarekampanjer. I tillegg er Stiansen engasjert i Bocuse d'Or for å fremme nye talenter til verdenstoppen. Stjerner kommer og går, Bent Stiansen består, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.
 
Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: