Opptak av webinarer og digitale møteplasser

Gikk du glipp av sendingen? Vi har samlet opptak av en rekke arrangementer her. Logg inn med ditt NHO brukernavn og passord for å få tilgang. 

Ikke medlem i NHO Reiseliv? Les mer om medlemskap og fordeler i NHO Reiseliv her

Populært nå

NHO Reiselivs Årskonferanse 2021

Logg inn med ditt NHO-brukernavn og passord for å se opptaket

Innhold

Savner du noe?

Er det opptak du ikke finner? Har du innspil til kommende webinarer, seminarer eller nettkurs? Vi hjelper deg gjerne.

Merk at opptak og innspillinger kun er tilgjengelige for medlemmer i NHO Reiseliv. Logg inn med ditt NHO brukernavn og passord for å få tilgang. 

Kommende arrangementer

 1. Webinar: Bli mer synlig på Google

  Hvordan frister du gjestene til ditt hotell når de søker på Google? Hvordan annonsere uten at det koster skjorta? Hvilke digitale verktøy kan du bruke? Og hvordan bruker du dem best? I dette eksklusive medlemswebinaret får du svar fra Google direkte.

  Kun for medlemmer i NHO Reiseliv
 2. Den vanskelige samtalen - eller den konstruktive samtalen?

  Noen samtaler kan føles ubehagelige å gå inn i. Kanskje du må konfrontere en medarbeider med kritikkverdige forhold eller konflikter, eller at han eller hun ikke presterer godt nok. Dette webinaret gir deg gode verktøy for konstruktiv dialog og hvordan forbereder og gjennomfører uten å låse samtalen.

 3. 5. januar 2022,

  Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Nord i Sør

  Hold av datoen! Onsdag 5. januar samles vi igjen til Nord i Sør i Oslo. Her møtes over 300 engasjerte personer fra nærings- og samfunnslivet i nord og sentrale politikere og beslutningstakere fra hovedstaden og resten av landet.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: