Bransjeforum og nettverksmøter

NHO Reiseliv inviterer til regelmessige bransjefora og nettverksmøter for de ulike bransjene innen norsk reiseliv.

NHO Reiseliv inviterer alle medlemmer til regelmessige bransjefora og nettverksmøter. Her møter du bedriftsledere fra hele Norge, og kan komme med innspill hvordan NHO Reiseliv best kan fronte viktige saker for deg og din bransje.

NHO Reiseliv arrangerer regelmessige bransjefora for medlemmer innen restaurant- og uteliv, overnatting, opplevelser og destinasjonselskaper. Noen av møtene foregår fysisk, mens andre arrangeres digitalt. 

I tillegg til bransjeforaene, blir alle medlemmer invitert til den årlige fagdagen Reiselivets bransjedag. Denne gratis fagdagen byr på egne parallelle sesjoner for hver bransje. Her inviteres eksperter og foredragsholdere til å snakke om temaer som ønsket av medlemmene selv. 

På alle bransjemøtene deltar sentrale rådgivere, og alle innspill fra medlemmene tas med videre i NHO Reiselivs politiske og praktiske arbeid. 

NHO Reiselivs bransjeforum:

Ole Michael Bjørndal, næringspolitisk fagsjef i NHO Reiseliv, er ansvarlig for bransjefora for restaurant- og utelivsbransjen.

Bransjeforum for restaurant og uteliv

 

Bransjeforum medlemmer i NHO Reiseliv som driver restauranter, barer, kafeer, gatekjøkken, puber og nattklubber.

Dato og tidspunkt for oppsatte bransjeforum-møter finner du i vår kalender . Du finner også  info på Facebook-sidene våre.

 

 

 

 

 

 

 

Kjersti Aastad, politisk rådgiver i NHO Reiseliv, er ansvarlig for NHO Reiselivs bransjefora for medlemmer i overnattingsbransjen.

 

Bransjeforum for overnattingssteder

Forum for alle som driver et overnattingssted. Dato og tidspunkt for oppsatte bransjeforum-møter finner du i vår kalender . Du finner også  info på Facebook-sidene våre.

 

 

 

 

 

Dagny Øren er bransjesjef i NHO Reiseliv, og er ansvarlig for NHO Reiselivs bransjefora for opplevelser, destinasjon.

Bransjeforum for opplevelsesbedrifter

Bransjeforumet jobber med spørsmål som bransjen selv har skissert som viktige. Eksempler på temaer: Kostnader og kvalitet, forsikringer, rekruttering av guider, lover og regler for drift, digitalisering.

Dato og tidspunkt for oppsatte bransjeforum-møter finner du i vår kalender . Du finner også  info på Facebook-sidene våre.

Bransjeforum for destinasjonsselskaper

Forum for reisemål- og visitselskaper. Eksempler på temaer: Strukturprossen, tilrettelegging for filmproduksjon, digitalisering, booking og nettsider.

Bransjeforum for kulturell og kreativ næring

Bransjegruppe for deg som er medlem i NHO Reiseliv og driver innenfor kulturell og kreativ næring. Dato og tidspunkt for oppsatte bransjeforum-møter finner du i vår kalender . Du finner også  info på Facebook-sidene våre.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Et portrettbilde av en blid kvinne som står og ser mot kamera. Foto.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: