Bli utstiller på Campingkonferansen

5 fordeler med å være utstiller på NHO Reiselivs årlige Campingkonferanse.

NHO Reiseliv Camping arrangerer hvert år en egen Campingkonferanse for campingbedrifter om bord på Color Fantasy. Leverandørmessen utgjør en betydelig del av konferansen. Campingkonferansen samler på det meste 80 campingbedrifter og 150 deltakere - og vi blir stadig flere! Her er fem gode grunner til at du som leverandør bør delta.

  1. Nærhet til kunden: Du treffer campingbedriftens beslutningstaker og kan være sammen med han eller henne i to hele dager.

  2. Campingkonferansen bygger på et konsept om skreddersøm og behov. Campingbedriftene er motivert og interessert i å møte deg og din bedrift.

  3. Det praktiske messedekket på Color Fantasy gjør det mulig for deg å presentere dine produkter bedre og enklere. Kjør bil og utstyr direkte ombord og gå få meter til din stand.

  4. Vi arrangerer konkurranse for campingbedriftene, hvor kunnskap om dine produkter står i fokus. De må besøke alle utstillere for å kunne vinne premien, et attraktivt reisegavekort.

  5. Vi har det hyggelig til sjøs! For NHO Reiselivs campingbedrifter er dette årets høydepunkt. Våre faste leverandører sier at dette er den beste konferansen å delta på i løpet av året.


Referanser

Knut Habberstad
Diplom-Is AS
+47 97541224
knut.habberstad@diplom-is.no


Bjørn Petter Kjølø
Norsk Storhusholdning AS
+47 95110180
bp.kjolo@nsh.as


Vi ønsker deg velkommen som utstiller på Campingkonferansen!

Informasjon og påmelding:

Cruiseskip Color Line. Foto. Color Line.

Campingkonferansen 2024

Kiel-fergen 12. -14 mars

 Campingkonferansen i 2024 blir en happening du ikke vil gå glipp av. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: