Wallmans Oslo er eksperter på å feire sine gjester

#205

Cecilie Trøan Kjelsaas.

Jubileum? Feire gode prestasjoner i bedriften? Wallmanns Oslo er rett sted å samles, mener daglig leder Cecilie Trøan Kjelsaas.

1) Jeg åpner en luke i julekalenderen og får to billetter til Wallmans Oslo. Hva kan jeg forvente meg?

Cecilie Trøan Kjelsaas

  • Alder: 49 år
  • Utdanning: Bachelor i International markedsføring og ledelse
  • Antall ansatte: 85 
  • Wallmanns Oslo: Nettside, Facebook, Instagram

 Du kan forvente deg et forrykende show og en deilig 4-retters meny. Vi serverer deg en helaften med opplevelser som gjør at du drar hjem fra Wallmans litt lykkeligere enn da du kom.

2) Hvordan er julebordsesongen for Wallmans Oslo i år?

– Julebordsesongen for Wallmans er som tidligere, veldig travel. Vi solgte tidlig ut de beste plassene våre. Allerede i september/oktober var de beste plassene våre fredager og lørdager i julebordsesongen utsolgt. Vi har flere gjester i år enn vi har hatt tidligere.

3) Gjør dere noen spesielle tiltak i forhold til seksuell trakassering, og hvordan jobber dere med det opp mot julebordsesongen?

– Vi har et eget vaktselskap som passer på både gjester og ansatte. De passer ekstra godt på våre artister som er spesielt utsatt. Har vi noen episoder, så snakker vi ut med våre ansatte.

4) Merker dere noen endring hos publikum når det gjelder alkohol og hva

Wallmanns Oslo.

bedriftene spanderer på sine medarbeidere?

 Vi merket en liten nedgang på alkohol i oktober og første del av november. Fra siste del av november og nå i desember merker vi ingen endring. Generelt merker vi en endring i statlige bedrifter som er opptatt av innkjøpsrutiner og antall enheter, men ikke generelt blant vanlig gjester og bedrifter.

5) Hvordan vil du oppsummere 2018?

Et meget godt år for oss. Vi opplever generelt en god økning i antall gjester fra 2017 samt en veldig god start på 2019 på bedriftsmarkedet.

6) Har dere noen spesielle tilbud i julen? Hva ønsker publikum seg?

Vi har ingen spesielle tilbud i julen. Vi hadde ingen stor pågang på julemat, for eksempel pinnekjøtt, i 2017. Derfor har vi i år valgt hjort til hovedrett. Det kan imidlertid virke som om noen bedrifter savner mer tradisjonell julemat på menyen, så det skal vi se på når vi planlegger neste sesong.

7) Nyttårsforsett?

Vårt nyttårsforsett er å holde fortsatt fokus på bedriftsmarkedet der vi har sett en god økning. Wallmans er eksperter på å feire sine gjester, og passer spesielt godt for bedrifter som har noe å feire!


Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: