God sommer fra NHO Reiseliv

Nyhet, Medlemskap og fordeler

Publisert

Denne sommeren har reiselivet endelig få fritt spillerom til å gjøre det dere er best på; nemlig å skape gode, minnerike opplevelser både for lokalbefolkningen og de som besøker dere.

Dette ser ut til å bli en knallbra sommer for norsk reiseliv. Bookingtallene ser svært lovende ut, og endelig kan hoteller, restauranter, kultur og opplevelsesbedrifter over hele Norge ta imot både norske og utenlandske gjester.

Norge har aldri vært mer populært

En skulle kanskje tro at de fleste vil dra til utlandet denne sommeren ettersom man ikke har hatt mulighet til det på veldig lenge, men i år er det faktisk rekordmange nordmenn som skal feriere i Norge.

Det har skjedd et skifte etter pandemien der flere velger Norge fremfor utlandet, og flere prognoser viser at dette kan bli den nye trenden.

Bruk sommeren til hva dere er best på

Aldri før har Norge vært mer populært og det er mye takket være dere medlemmer, som har gjort en fantastisk innsats under pandemien for å tiltrekke dere flere norske gjester. Denne sommeren kan dere endelig få fritt spillerom til å gjøre det dere er best på; nemlig å skape gode, minnerike opplevelser både for de som bor i området og de som besøker dere.

Ta godt vare på de ansatte

Men husk; like viktig som gjestene er de som jobber hos dere. I år ønsker vi velkommen flere tusen nyansatte og sommervikarer til bransjen vår. Mange har sitt første møte med arbeidslivet. Ta godt vare på dine medarbeidere – det er din aller viktigste ressurs. Og lurer du på hvilke lover og regler som gjelder for sommervikarer, så finner du alt du trenger av informasjon og nyttige verktøy for arbeidsgivere på Arbinn.no

Lykke til med årets sommersesong. Vi i NHO Reiseliv ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: