Inkluderingspris til Quality Hotel Tønsberg

Nyhet, Jobb i reiseliv

Publisert

Quality Hotel Tønsberg er tildelt NAVs inkluderingspris "Dere trengs". – Hos oss betyr det ikke så mye om du har hull i CV'n, så lenge du har "attitude", sier hotelldirektøren.

– Dette er veldig stort. Hvem er ikke stolt på en dag som dette? Det at vi blir sett for den oppgaven vi utfører daglig, og hvor viktig det er, det er utrolig hyggelig, sier hotelldirektør Øyvind Hagen ved Quality Hotel Tønsberg.

Inkluderingsprisen "Dere trengs" deles ut til bedrifter som legger ekstra vekt på mangfold og inkludering i den daglige driften. Quality Hotel Tønsberg fikk prisen for sitt arbeid med å sikre og verdsette mangfold, ivareta de ansatte og  være en god og inkluderende arbeidsgiver. Dette har de også forpliktet seg til videre, ved å undertegne en avtale med Tønsberg inkluderer.

–Tønsberg kommune, sammen ned næringsforeningen, og NAV Vestfold og Telemark, har store ambisjoner om å gjøre Tønsberg til den mest inkluderende byen i Norge. Og da er dette hotellet en kjempeviktig medspiller, understreket NAV-leder i Tønsberg, Per Henning Jonannessen, under utdelingen av prisen.

– For oss betyr inkludering at det er rom for alle. Har du hull i CV'en, gjør det ikke så mye – så lenge du har "attitude". Attitude is everyting i Nordic Choice Hotels og på Quality Hotel Tønsberg,. Vi er store på inkludering, store på mangfold. Og det skaper helt spesielle og fantastiske kulturer internt i bedriften. Så her er det gøy å være!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: