Bli med på Norges ledende møteplass for tech og næringsliv

Publisert

Grafikk som viser teksten techpoint travel, Kristiansand 28. - 29. september

Techpoint Travel er en del av Techpoint-konferansen, som arrangeres i Kristiansand 28. og 29. september 2022. Foto: Techpoint

Data og teknologi må stå sentralt for å skape et bedre og mer bærekraftig reiseliv. Og erfaringer må deles på tvers. Det er blant temaene når teknologer, utviklere, gründere og næringslivsledere samles på Techpoint og Techpoint Travel i Kristiansand.

Næringslivskonferansen Techpoint arrangeres 28. og 29. september i Kristiansand, og samler gründere og næringslivsledere på tvers av bransjer for å inspirere digitale skritt for å forme fremtidens virksomheter.   

–Data og tech må stå sentralt for å skape et bedre og mer bærekraftig reiseliv. Men skal vi finne de beste løsningene, må vi se ut av bransjebobla, lytte og dele erfaringer på tvers av næringer. Derfor er Techpoint-konferansen en viktig arena for oss, og for andre som vil være med å forme morgendagens reise- og næringsliv, sier digitalrådgiver i NHO Reiseliv, Trine K. Dabbadie.

Se fullt program for Tecpoint og Techpoint Travel 

Innovasjon skjer ikke i vakuum eller i bransjeinndelte siloer. Techpoint og Techpoint Travel er derfor en viktig arena for samarbeid, som vi i NHO Reiseliv er stolte av å være med å arrangere, understreker digitalrådgiver i NHO Reiseliv, Trine Knudsen Dabbadie.

Største næringslivskonferanse på Sørlandet 

NHO Reiseliv er en av partnerne bak Techpoint-konferansen, som lover å bli det største næringslivsarrangementet på Sørlandet noensinne. Over 50 foredragsholdere fra ulike bransjer skal på scenen. Det ventes over 1000 deltakerne, og også på arrangørsiden er det rekord.  

– Aldri før har så mange sentrale aktører stått sammen på tvers av bransjer for å skape en nasjonal møteplass på Sørlandet. Det gir en faglig bredde i programmet, som vi håper vil inspirere deltakerne til aktivt samarbeid og erfaringsdeling på tvers. For innovasjon skjer ikke i vakuum eller i bransjeinndelte siloer. Techpoint derfor en viktig arena for samarbeid, som vi er stolte av å være med å arrangere, understreker Dabbadie.  

Reiselivet om dataangrep, rekrutterings-tech og destinasjoner i metaverset 

Techpoint-konferansen strekker seg over to dager, med mulighet for å velge mellom parallelle spor på konferansens andre dag. Det gir mulighet for både bredde og dypdykk. Sporet Techpoint Travel er satt sammen av Visit Sørlandet i samarbeid med Inovasjon Norge og NHO Reiseliv.  

Techpoint Travel byr på dypdykk om hvordan tech og data kan bidra til rekruttering, bærekraftig omstilling og uforglemmelige gjesteopplevelser i reiselivsnæringen. Fullt program for Tecchpoint og Techpoint Travel finner du her.

Inspirerende foredragsholdere fra inn- og utland

I karusellen nedenfor ser du et lite knippe av de mange inspirerende foredragsholderne på Techpoint og Techpoint travel. Les mer og book din billett på techpointconference.no

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: