04.12.2025 Viktig presisering i budsjettforliket I budsjettforliket som kom onsdag presiseres det at kuttet på 100 millioner skal tas på hele post 74, ikke bare på reiseliv.
01.12.2025 Dramatisk kutt for reiseliv Bidraget til internasjonal markedsføring av Norge som reiselivsdestinasjon er nær halvert i budsjettforliket som kom i helgen.
En brasseriedrøm med plass til alle For Knut Wesenberg handler Brasserie France om mer enn mat og vin – det handler om mennesker og erfaring.
27.11.2025 Endringer i arbeidsmiljøloven om psykososialt arbeidsmiljø Lovendringene tar sikte på å gi bedre veiledning og større bevissthet, og er ikke ment å innebære noen endring i gjeldende rett.
26.11.2025 Ny lønnsomhetsanalyse Menons analyse for 2024 viser store forskjeller: Camping er mest lønnsom, mens hotell og servering har svake marginer.
21.11.2025 Viktig gjennomslag: Byrådet kutter gategrunnsleie for serveringsbransjen Et tiltak som vil bety mye for en bransje som allerede opererer med svært små marginer.
14.11.2025 Bruk av bilder: Dette må du vite om opphavsrett og publisering Bilder kan ikke brukes fritt. Les hovedreglene for opphavsrett, brukslisens og publisering, og unngå dyre feil.
14.11.2025 Nå starter sesongen – halvparten skal på julebord Julebordtradisjonen står sterkt i Norge – særlig blant de unge. 52 prosent av befolkningen planlegger å gå på julebord i vinter.
12.11.2025 Råd til bedrifter som arrangerer julebord Julebordet skal være en hyggelig opplevelse for alle, inkludert de som her på jobb. Her finner du råd til deg som er arbeidsgiver, slik at du kan sørge for at at julebordet blir trivelig for alle.
10.11.2025 Reiselivet tar grep mot seksuell trakassering i julebordsesongen Den ansatte er aldri en del av menyen. NHO Reiseliv setter strek for seksuell trakassering i forbindelse med årets julebordsesong.