Bransjeforum for opplevelsesbedrifter

 • 28. mai 2024Kl. 12.00–13.30
 • Webinar
 • Gratis - Medlemsarrangement

NHO Reiseliv inviterer til digitalt bransjeforum for deg som driver persontransport med inntil 8 pax og har eller skal søke om drosjeløyve.

Kun for medlemmer i NHO Reiseliv
Mennesker på guidet tur i Tromsømarka

Foto: Tromsø Outdoor AS

For å kunne drive persontransport med inntil 8 pax må opplevelsesbedrifter ha et drosjeløyve. NHO Reiseliv inviterer nå til digitalt bransjeforum for deg som driver opplevelsesbedrift hvor nettopp transport er en underordnet del av opplevelsen og du har drosjeløyve (eller skal søke om dette).

I dette møtet vil vi ta en gjennomgang av reglene og setter av god tid til spørsmål, samt en status på hvordan og hvilke punkter vi jobber politisk med.

Fra NHO Reiseliv deltar Ole Michael Bjørndal, Gunnar Nilssen, Kjell Ola Berg og Dagny M. Øren.

Gjeldene lover og forskrifter

NHO Reiseliv veileder: Drosjeløyve for opplevelsesesbedrifter

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

En smilende kvinne med NHO REISELIVs logoen på jakka si. Foto.

Se hva som skjer:

Kommende arrangementer
 1. Velkommen til inspirasjonsdag med ASKO Servering

  Vi har gleden av å invitere deg til inspirasjonsdag sammen med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og ASKO servering. Det blir kurs om hvordan bli tryggere i rollen som leder, matsvinn, gjestebehandling og mersalg. Gratis deltakelse for våre medlemmer!

 2. Kom i gang med sosiale medier

  Dette er et nybegynnerkurs for deg som er ny med sosiale medier. Else Storaas fra Lyng Markedsføring tar deg gjennom hvordan du skaper det beste innholdet til dine sosiale medier. Hva som er godt innhold og når det bør legges ut.

 3. Bransjeforum for destinasjonsselskaper

  I anledning 30 års jubileum til Preikestolen inviterer Lysefjorden Utvikling AS sammen med NHO Reiseliv til konferanse og Bransjeforum på Preikestolen.

 4. Kurs i sosiale medier for viderekommende

  Dette kurset er for deg som har kommet i gang med sosiale medier. Du får innsikt i hva som er godt innhold, nyheter og trender. Vi ser på statistikk og hvilke tall du bør følge med på. Etter kurset vil du kunne vite mer om hvordan du skal få en god flyt i SoMe-arbeidet i en travel hverdag. Kurset holdes av dyktige Else Storaas fra Lyng Markedsføring.

 5. Reduser matsvinn - Bærekraftig servering

  Dette kurset gir deg innsikt i effektive metoder, målinger og relevante tiltak som vil bidra til økt lønnsomhet ved å redusere matsvinn på din virksomhet. Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett.

 6. Techpoint Travel

  18. – 19. september 2024 braker det igjen løs med Norges ledende tech-, reiselivs- og næringslivskonferanse i Kristiansand.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: