Utprøving av yrker

«Utprøving av yrker» er en pakke med verktøy som kan brukes når du som bedrift har elever på besøk eller utplassering i bedriften. Spesielt egnet i Utdanningsvalg.

Ungdommens første møte med arbeidslivet

Ungdommens første møte med arbeidslivet kan være avgjørende i deres valg av videre karrierevei. Vi ønsker å gi medlemsbedriftene våre gode verktøy slik at de kan ta imot ungdommene som kommer på jobbprøving i faget Utdanningsvalg på en måte som gir ungdommene lyst til å velge vår næring.

Vi ønsker å legge til rette for å lettere skape kontakt mellom skole og næringsliv. Derfor har vi laget en verktøypakke som retter seg mot elever, bedrifter og skoleverket for å sikre overgangen mellom skole og arbeidsliv.

Nyttig verktøypakke

Disse verktøyene inneholder forslag om aktiviteter samt informasjon om fagene Utdanningsvalg og Prosjekt til fordypning. Linkene nedfor vil gi deg nedlastbare utgaver av verktøyene. Disse kan skrives ut og brukes til ditt formål.

NHO Reiseliv ønsker både skoler og bedrifter lykke til med samarbeidet. Ta gjerne kontakt med oss dersom vi kan bistå i arbeidet.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: