Techpoint Travel i Kristiansand

Techpoint Travel finner sted i Kristiansand. Arkivbilde av konferansier og vert Yngvar Ugland på scenen i 2021. Foto: Robin Bøe.

Techpoint og Techpoint Travel er Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse. Her møtes bedriftsledere på tvers av bransjer for å lære og inspirere hverandre om digitale trender og muligheter for norsk reiseliv.

Siste nytt:

  1. AI-Tips fra Techpoint Travel 2023

    Bedrifter som ikke tar i bruk AI-verktøy, kan fort bli forbikjørt. Her finner du tips og lenker til AI-verktøy som kan spare deg tid i hverdagen.

  2. Techpoint Travel gir innsikten reiselivet trenger

    Teknologi former reiselivsbransjen, hvordan vi reiser og gjestenes forventninger. Techpoint Travel 13. - 14. september er konferansen for deg som vil henge med på mulighetene og utfordringene som teknologien gir oss.

  3. Takeaways fra Techpoint Travel 2022

    Teknologi kan gjøre reiselivet bedre for gjester og bedrifter. Og mulighetene er her nå. Vi må bare se dem, bruke dem riktig og våge å sette i gang. Her kan du se bildene og lese noen av høydepunktene fra Techpoint Travel 2022.

På konferansen får norske reiselivsaktører oppdateringer på trender og nyheter på hva som gjelder for å lykkes i det digitale reiselivslandskapet. Konferansen består av interessante foredrag og praktiske workshops hvor du får mulighet til å dypdykke i praktiske problemstillinger og «how to».

Konferansen arrangeres av Usus (tidligere Visit Sørlandet) i samarbeid med NHO Reiseliv, Visit Norway og Digital Tourism Think Thank.

Les mer om Techpoint og Techpoint travel her

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: