Techpoint Travel gir innsikten reiselivet trenger

Publisert

Et bilde av en kvinne som står på en scene. På bildet står det skrevet Techpoint Travel - en del av Techpoint Concerence 13. 14. september 2023 Kristiansand. Logoene til NHO Reiseliv, Innovasjon Norge og Visit Sørlandet står nederst i bildet.

Techpoint Travel er en sentral del av nærings- og teknologikonferansen Techpoint i Kristiansand 13 - 14. september. Her møtes bransjer og reiselivsnæringer på tvers for å dele innsikt, ideer og holde seg oppdatert på teknologi og nye muligheter. Foto: Techpoint Travel

Teknologi former reiselivsbransjen, hvordan vi reiser og gjestenes forventninger. Techpoint Travel 13. - 14. september er konferansen for deg som vil henge med på mulighetene og utfordringene som teknologien gir oss.

Techpoint Travel er Norges største møteplass for reiseliv, næringsliv og teknolologi. Konferansen samler bedriftsledere, reiselivsledere og teknologi-interesserte til mingling og kunnskapsdeling - og byr på foredrag i verdensklasse.

Techpoint Travel gir viktig innsikt som alle i reiselivsbransjen, ikke bare teknologene, bør kjenne til, understreker digitalrådgiver i NHO Reiseliv, Trine Knudsen Dabbadie.

14. september er det tiende gang at  NHO Reiseliv, Visit Sørlandet og Innovasjon Norge inviterer bransjen til teknologi- og reiselivskonferanse i Kristiansand. Årets konferanse byr på  foredragsholdere i verdensklasse, inkludert grunnleggeren av Travelocity, Terry Jones; og reiselivs-og teknologieksperten Simone Puorto.

Viktig innsikt for alle i reiselivet, ikke bare tenknologer 

–  Techpoint Travel gir viktig innsikt som alle i reiselivsnæringen, ikke bare teknologene, bør kjenne til. Desentraliserte bookingløsninger,  som er blant temaene Simone Puorto vil snakke om på Techpoint, er bare et av mange eksempler på spennende teknologi som alle i reiselivet burde vite om og følge ekstra med på nå, understreker Trine Knudsen Dabbadie, digitalrådgiver i NHO Reiseliv.  

Les også: 5 gode grunner til å delta på Techoint Travel 2023

–   Er du interessert i hvordan teknologi endrer reiselivsnæringen, og har lyst til å henge med i svingene fremover, er Techpoint Travel en konferanse du virkelig ikke vil gå glipp av, oppfordrer Dabbadie. 

Sjekk ut programmet og meld deg på:  techpointconference.no

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Takeaways fra Techpoint Travel 2022

Teknologi kan gjøre reiselivet bedre for gjester og bedrifter. Og mulighetene er her nå. Vi må bare se dem, bruke dem riktig og våge å sette i gang. Her kan du se bildene og lese noen av høydepunktene fra Techpoint Travel 2022.

Techpoint Travel i Kristiansand

Techpoint og Techpoint Travel er Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse. Her møtes bedriftsledere på tvers av bransjer for å lære og inspirere hverandre om digitale trender og muligheter for norsk reiseliv.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: