Kari Roll-Matthiesen, Hadeland Glassverk: Glasshytta er vårt «bankende hjerte»

#205

Kari Roll-Matthiesen, Hadeland Glassverk.

– God og personlig service går aldri av moten – heller ikke nå som når vi er midt oppe i den digitale revolusjonen.

Hadeland Glassverk

Fortell litt om Hadeland Glassverk

 Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift. Vi forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design for å møte fremtidens behov. Hadeland Glassverk har de siste 20 årene gått gjennom en stor og positiv endringsprosess, og det er skapt ny dynamikk og fremtidstro.

Julestemning v/ Hadeland Glassverk.

Hvilke egenskaper vektlegger du når du skal ansette nye medarbeidere?

 Jeg er opptatt av å komplementere teamet som vi allerede har, slik at vi får inn personer og kompetanse som til sammen er med på å løfte Hadeland Glassverk inn i fremtiden. Videre ser jeg etter energi. Vi trenger folk som er selvstendige og som har en motor for å tilfredsstille gjestene våre. Jeg liker lidenskap, samt at det er et stort pluss hvis kremmerinstinktet er på plass. Lojalitet er også svært viktig.

Hva er viktig for at din bedrift skal lykkes enda bedre?

Opplevelsene står i kø på Hadeland Glassverk.

 Vi må bli enda bedre til å skape opplevelser i glasshytta vår. Den er vårt «bankende hjerte», og er det som gjør oss unike her i Norge. Vi er hele Norges glassverk! Vi ønsker også å bli enda bedre kjent for vårt opplevelsessenter som er et fantastisk møtested for hele familien. Videre må vi lykkes enda bedre med servicenivået. Jeg tror at god, personlig service aldri går av moten - heller ikke nå som vi er midt inne oppe i den den digitale revolusjonen. Vi ønsker at våre gjester skal trives hos oss, snakke varmt om oss og ønske å komme tilbake.

Hvorfor er Hadeland Glassverk medlem i NHO Reiseliv?

– Medlemskap i NHO Reiseliv bidrar til økt synlighet, og vi setter stor pris på at dere har mange gode møteplasser for nettverksbygging. Dere er en profesjonell samtalepartner som gir gode råd og viser vei.

Har du en morsom historie å fortelle fra et møte med en gjest?

 Vi møter mange hyggelige kunder fra hele verden hver eneste dag, men det som gjorde inntrykk på oss var da vi fikk en bestilling om et stopp i glasshytta. En amerikansk dame bestilte den for seg selv og sine to barn som hun var på dannelsesreise med i Europa. De var gjennom alle opplevelsene hos oss, men ønsket å gjøre det helt privat. 

Bruk #norgesferie på Instagram :-).

Beskriv din beste #norgesferie

 Jeg er svært glad i å gå i fjellet i Norge. Jeg har vært på Mont Blanc, men Norge er vel så fint! Min beste opplevelse så langt er å nå toppen av Uranostind, til tross for ganske dårlig vær.

Se også:

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: