Nadia Benouddane, Clarion: – De ansatte skal ha det gøy på jobb

Smilende dame

Nadia Benouddane er Food and Beverage Manager ved tre Clarion-hoteller i Rogaland.

– De ansatte er alltid forberedt og motivert til å ta ansvar. Det gjør oss til et «winning team».

Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger

 

Hva er viktig for deg som leder av en norsk reiselivsbedrift?

Det viktigste for meg som leder av en reiselivsbedrift er personalet. Det er personalet som skaper de gode opplevelsene for gjestene og for hverandre. Personalet må ha riktig opplæring, kompetanse og forståelse for bedriftens mål og ambisjoner. I tillegg er det viktig for meg at de ansatte har det gøy på jobb.

Er det noe du vil trekke frem som du har lykkes med som leder?

Jeg er stolt over at jeg flere ganger har bygget et solid team. Man kan aldri gjøre en jobb alene, og vi er avhengig av et team som jobber bra sammen og som stiller opp for hverandre. I teamene mine har vi fokus på å nå målene vi har satt oss og skape motivasjon blant alle i teamet. Samtidig er det viktig at vi bryr oss om hverandre, slik at alle trives og har det bra. Da er alle alltid forberedt og motivert til å ta ansvar. Det er denne kulturen som gjør oss til et «winning team».

Hvilke egenskaper vektlegger du når du skal ansette nye medarbeidere?

Det kommer an på hvilken stilling jeg skal ansette folk i. Jeg ser som regel etter positivitet, energi, glede, lidenskap, erfaring og selvtillit. Enkelte ganger ser jeg kun etter lidenskap og viljen til å lære noe nytt.

– Jeg tror at alle har potensial til å utvikle seg i en stilling, så lenge man er dedikert og lærevillig.Nadia Benouddane,Clarion

Hva er viktig for at din bedrift skal lykkes enda bedre?

Man må tørre å prøve nye ting, tenke annerledes og utnytte hverandres kunnskap og kompetanse på best mulig måte. Bedriften må være i stadig utvikling.

Hva er det beste med å være medlem av NHO Reiseliv?

NHO Reiseliv gir trygghet, støtte og noen å spørre dersom man trenger hjelp. I tillegg er det et fint møtested for å treffe andre i samme bransje.

Hva gjør din bedrift for å bidra til et bærekraftig reiseliv?

Nordic Choice har en kultur for bærekraftig tenkning. Vi serverer bevisst mindre rødt kjøtt, og tilbyr mye fristende frukt og grønnsaker. Vi serverer heller ikke utrydningstruede arter, og har en streng liste over hva som ikke bør serveres. Mat er til for å nytes og derfor arbeider vi for å minske matavfall, slik at minst mulig går til spille.

Har du en morsom historie å fortelle fra et møte med en gjest?

Jeg har for det meste jobbet som kokk, og er derfor mye på kjøkkenet. Men jeg elsker å treffe gjestene, og synes det er fint å gå ut å hilse på dem. Av og til inviterer jeg ungene inn på kjøkkenet. Det er kjekt å vise dem rundt, og la dem prøve kokkelue. Barna synes det er utrolig stas.

Beskriv din beste #norgesferie 

Bruk #norgesferie på Instagram :-).

Jeg har hatt noen flotte fotturer i Norge. Min beste opplevelse var en tur med gode venner til Kjerag. Hvis jeg skal anbefale et reisemål i Norge vil jeg absolutt anbefale Rogaland. Fjellene og fjordene her er helt fantastiske.

 

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: