Solid økonomi i NHO Reiseliv
Næringslivets Hus. Foto: Per Thrana
NHO Reiseliv har solid økonomi, og vi er ikke berørt av kostnadskuttene og sluttpakkene i NHO sentralt, sier Kristin Krohn Devold.
Næringslivets Hus. Foto: Per Thrana
NHO Reiseliv har solid økonomi, og vi er ikke berørt av kostnadskuttene og sluttpakkene i NHO sentralt, sier Kristin Krohn Devold.
– NHO Reiseliv har solid økonomi og ingen planer om kutte antall ansatte, sier administrerende direktør Kristin Krohn Devold. Foto: NHO Reiseliv | Oda Hveem
Mandag 3. november ble det kjent at NHO sentralt skal redusere kostnadene, og at alle ansatte får tilbud om frivillige sluttpakker.
– Jeg har fått flere henvendelser fra medlemmer som lurer på om dette også gjelder for NHO Reiseliv. Derfor er det viktig for meg å understreke at det gjør det ikke. NHO Reiseliv har solid økonomi og ingen planer om kutte antall ansatte, sier administrerende direktør Kristin Krohn Devold.
Hun sier at NHO Reiseliv har hatt en jevn medlemsvekst de siste 10 årene, og at antall ansatte også har økt det siste året.
– Ansatte som har sagt opp sin stilling, har blitt erstattet, og når ansatte har foreldrepermisjon, blir det satt inn vikar. I tillegg har vi ansatt to medarbeidere i nyopprettede stillinger i høst, forteller hun.
Kristine Ildjarnstad, har startet i en nyopprettet stilling som HMS-rådgiver, mens Helene Marie Myrstad har gått inn i en ny stilling som digital innholdsprodusent.
I skrivende stund er det også utlyst et vikariat med mulighet for forlengelse i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Stillingsbeskrivelse og detaljer om stillingen som kategorisjef i NHO Reiseliv finner du her.
2025 har vært et godt år for mange reiselivsbedrifter, og på slutten av året kom det en spennende nyhet.
Geir-Rune Larsen hedres med Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025 for sitt målrettede arbeid med å rekruttere flere unge til restaurant- og matfag.
Et viktig gjennomslag for NHO Reiseliv i Oslo. Oslometeren kan gi enklere regler og lavere kostnader for uteservering.