06.10.2025 NHO Reiseliv ber regjeringen endre reisegarantiordningen Reisegarantiordningen koster reiselivsbedrifter dyrt uten å gi reell trygghet. – Ordningen må moderniseres, sier Ole Michael Bjørndal, fagdirektør i NHO Reiseliv.
03.10.2025 Kristine Ildjarnstad er NHO Reiselivs nye HMS-rådgiver Med bakgrunn som sykepleier og erfaring fra bedriftshelsetjeneste, vil hun gjøre HMS-arbeidet mer tilgjengelig for medlemmene og bidra til å styrke hele næringen.
29.09.2025 Samler opplevelsesbransjen i Svolvær Norsk Opplevelsekonferanse samler reiselivsaktører fra hele landet til faglig påfyll, debatt og nettverksbygging 27. til 29. oktober.
25.09.2025 Samler stortingspolitikere til debatt om serveringsnæringen Hvordan vil de nye stortingsrepresentantene jobbe for serveringsnæringen? Bli med når næringen og stortingspolitikerne samles til frokost med kokkelandslaget i Oslo.
25.09.2025 Reiselivet trenger ansatte i alle aldre Reiselivsnæringen trenger arbeidskraft i alle aldre. – Vi vil vise frem mulighetene som finnes i reiselivet gjennom hele livet.
24.09.2025 Christian André Pettersen er Norges neste Bocuse d’Or-håp Team CAP med Christian André Pettersen, Hanna Korvald og coach Sebastian Gibrand vant Årets Kokk 2025. Se vinnermenyen her.
22.09.2025 Halvparten av nordmenn skal på ferie i høst Byferie og friluftsliv er mest populært blant dem som ferierer i Norge.
Seniorpolitikk NHO Reiseliv mener god seniorpolitikk er god personalpolitikk. Derfor arbeider vi aktivt for å rekruttere og beholde erfarne arbeidstakere i reiselivet.
09.09.2025 Jobber hele tiden for å gjøre bakervarene renere Lantmännen Unibake fryser ned bakervarene rett etter steking, noe som gjør konserveringsmidler unødvendige. Resultatet er fersk bakst med renere innhold og mindre matsvinn.