12.11.2025 Råd til bedrifter som arrangerer julebord Julebordet skal være en hyggelig opplevelse for alle, inkludert de som her på jobb. Her finner du råd til deg som er arbeidsgiver, slik at du kan sørge for at at julebordet blir trivelig for alle.
10.11.2025 Reiselivet tar grep mot seksuell trakassering i julebordsesongen Den ansatte er aldri en del av menyen. NHO Reiseliv setter strek for seksuell trakassering i forbindelse med årets julebordsesong.
07.11.2025 Solid økonomi i NHO Reiseliv NHO Reiseliv har solid økonomi, og vi er ikke berørt av kostnadskuttene og sluttpakkene i NHO sentralt, sier Kristin Krohn Devold.
04.11.2025 Ledig stilling: Kategorisjef Er du strukturert og god på forhandlinger? Har du i tillegg erfaring fra arbeid med alkoholholdig drikke? Les mer og søk stillingen her.
04.11.2025 Overtidsbetaling ved mertid for deltidsansatte – hva skjer nå? EU-domstolen har nylig behandlet to saker som gjelder overtidsbetaling til deltidsansatte. Hva betyr avgjørelsene for Norge?
30.10.2025 Reduser matsvinn enkelt og effektivt Matsvinnfunksjonen i netthandelen horecainnkjop.no gjør det enkelt å registrere og følge opp matsvinn - direkte i systemet du allerede bruker til bestilling.
28.10.2025 Søk støtte til rekrutteringsprosjekter i Midt-Norge Trenger du drahjelp til å rekruttere, synliggjøre eller bygge hotell- og restaurantbransjen i Midt-Norge? Søk støtte her.
27.10.2025 Nordmenn holder igjen på restaurantbesøkene 6 av 10 nordmenn spiser sjeldnere ute, og mange drikker mindre alkohol enn før, viser en ny undersøkelse fra NHO Reiseliv.
24.10.2025 Vintertid: Dette er skjenkereglene Klokken stilles tilbake fra 03.00 til 02.00 natt til søndag 26. oktober. Her finner du reglene for skjenking.
17.10.2025 Slik vil NHO Reiseliv styrke serveringsbransjen Med ny bransjesjef, nytt bransjeforum og et stort frokostseminar i Oslo neste uke, trapper NHO Reiseliv opp arbeidet for serveringsbransjen.