30.06.2025 NHO Reiseliv på Arendalsuka 2025 NHO Reiseliv deltar på Arendalsuka 2025 med et bredt reiselivsprogram og politiske debatter om markedsføring, inkludering og fremtidens turisme.
27.06.2025 Foodora-dom: Serveringssteder kan ha betalt for mye Et ulovlig samarbeid mellom matleveringsgiganter kan ha ført til at norske serveringssteder har betalt for høy provisjon.
26.06.2025 Foreslår ny modell for uteservering i Oslo NHO Reiseliv og Oslo Handelstands Forening foreslår Oslometeren, en forenklet modell som lar serveringssteder i Oslo sette ut bord og stoler én meter fra fasaden uten søknad eller gebyr. Målet er mindre byråkrati og mer byliv.
26.06.2025 Norgesferie 2025: Mot rekordsommer for norsk reiseliv 7 av 10 nordmenn planlegger ferie i Norge i 2025, og lav kronekurs og kjøligere sommervær gjør også Norge mer attraktivt for utenlandske turister. Reiselivsnæringen melder om gode bookingtall – særlig i Oslo, Bergen, Nordland og Troms.
25.06.2025 God sommer fra NHO Reiseliv Vi går inn i sommeren med solide bookingtall og stor takknemlighet. Takk for innsatsen – og god sommer!
24.06.2025 Høysesong: tips for hektiske perioder i serveringsbransjen Slik forbereder du serveringsstedet på høysesong og hektiske perioder.
23.06.2025 Campingvettregler for en trygg og hyggelig campingferie Campingsesongen er godt i gang. Å følge campingvettreglene gir en tryggere og hyggeligere campingferie - både for campere og lokalbefolkningen.
17.06.2025 En tre fjerdedels seier i turistskattsaken - Vi må fortsette å jobbe for at skatten kun blir innført i en håndfull kommuner, sier Kristin Krohn Devold.
16.06.2025 Bli med og feire Gastronomiens dag 18. juni 18. juni er Gastronomiens dag. Sammen med Stiftelsen Norsk Gastronomi oppfordrer vi alle med hjerte for gode måltider til å markere dagen.