30.10.2025 Reduser matsvinn enkelt og effektivt Matsvinnfunksjonen i netthandelen horecainnkjop.no gjør det enkelt å registrere og følge opp matsvinn - direkte i systemet du allerede bruker til bestilling.
28.10.2025 Søk støtte til rekrutteringsprosjekter i Midt-Norge Trenger du drahjelp til å rekruttere, synliggjøre eller bygge hotell- og restaurantbransjen i Midt-Norge? Søk støtte her.
27.10.2025 Nordmenn holder igjen på restaurantbesøkene 6 av 10 nordmenn spiser sjeldnere ute, og mange drikker mindre alkohol enn før, viser en ny undersøkelse fra NHO Reiseliv.
24.10.2025 Vintertid: Dette er skjenkereglene Klokken stilles tilbake fra 03.00 til 02.00 natt til søndag 26. oktober. Her finner du reglene for skjenking.
17.10.2025 Slik vil NHO Reiseliv styrke serveringsbransjen Med ny bransjesjef, nytt bransjeforum og et stort frokostseminar i Oslo neste uke, trapper NHO Reiseliv opp arbeidet for serveringsbransjen.
16.10.2025 Enklere innkjøp ga Heim både tid og penger tilbake Med innsiktsverktøyet fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden fikk Heim oversikt over alle kjøp – og tok smartere valg som ga lavere kostnader og bedre drift.
15.10.2025 Ingen store overraskelser i statsbudsjettet for 2026 Statsbudsjettet byr ikke på store overraskelser for reiselivet, men økt filminsentiv og 10 millioner til restaurant- og matfag trekker opp.
14.10.2025 Ekte ringrever i Dyreparken – Det er godt å føle at det fortsatt er bruk for meg, sier Inger Marie (75), som sammen med ektemannen Johannes stortrives på jobb.
09.10.2025 Erfaring er gull verdt – men vanskelig å få tak i De fleste reiselivsbedrifter mener seniorer er trygge i jobben og gode rollemodeller, men 1 av 5 har ingen ansatte over 55 år.
09.10.2025 13 norske hoteller får Michelin-nøkkel En velfortjent anerkjennelse av dyktige fagfolk som har bygget opp en kultur for service og stolthet i yrket, sier NHO Reiseliv.