18.12.2025 Julehilsen: Godt reiselivsår og spennende nyheter 2025 har vært et godt år for mange reiselivsbedrifter, og på slutten av året kom det en spennende nyhet.
17.12.2025 Hedres for rekruttering til restaurant- og matfag Geir-Rune Larsen hedres med Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025 for sitt målrettede arbeid med å rekruttere flere unge til restaurant- og matfag.
15.12.2025 Oslometeren skal utredes: Viktig gjennomslag for uteservering i Oslo Et viktig gjennomslag for NHO Reiseliv i Oslo. Oslometeren kan gi enklere regler og lavere kostnader for uteservering.
04.12.2025 Viktig presisering i budsjettforliket I budsjettforliket som kom onsdag presiseres det at kuttet på 100 millioner skal tas på hele post 74, ikke bare på reiseliv.
01.12.2025 Dramatisk kutt for reiseliv Bidraget til internasjonal markedsføring av Norge som reiselivsdestinasjon er nær halvert i budsjettforliket som kom i helgen.
En brasseriedrøm med plass til alle For Knut Wesenberg handler Brasserie France om mer enn mat og vin – det handler om mennesker og erfaring.
27.11.2025 Endringer i arbeidsmiljøloven om psykososialt arbeidsmiljø Lovendringene tar sikte på å gi bedre veiledning og større bevissthet, og er ikke ment å innebære noen endring i gjeldende rett.
26.11.2025 Ny lønnsomhetsanalyse Menons analyse for 2024 viser store forskjeller: Camping er mest lønnsom, mens hotell og servering har svake marginer.
21.11.2025 Viktig gjennomslag: Byrådet kutter gategrunnsleie for serveringsbransjen Et tiltak som vil bety mye for en bransje som allerede opererer med svært små marginer.
14.11.2025 Bruk av bilder: Dette må du vite om opphavsrett og publisering Bilder kan ikke brukes fritt. Les hovedreglene for opphavsrett, brukslisens og publisering, og unngå dyre feil.