Artikkelarkiv

Vis filtrering

1267 resultater

Type artikkel
Velg område
1267 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Bodø på hotelltoppen i juni

  Bodø topper hotellstatistikken blant de norske storbyene i juni. Nå bør det jobbes strategisk for å sikre at dette gir en varig utvikling og at Bodø styrkes som en reiselivsdestinasjon, sier Hans Christian Hansson i NHO Nordland.

 2. Lanserer campingvettregler

  Campingsesongen er godt i gang. Å følge campingvettreglene gir en tryggere og hyggeligere campingferie.

 3. Her møter du oss på Arendalsuka

  NHO Reiseliv er på plass på debatter, på bryggekanten og i bybildet under Arendalsuka 2024. Du kan også følge debattene våre på nett. Her får du full oversikt over NHO Reiselivs arrangementer under Arendalsuka.

 4. Helseturisme og folkehelse

  Folkehelsen har blitt en stor samfunnsutfordring. Reiselivet er en del av løsningen fordi vi tilrettelegger for friluftsliv, fysisk aktivitet og sosiale møteplasser som er viktige for fysisk og mental helse.

 5. Dette mener vi om Airbnb

  NHO Reiseliv er positive til mulighetene delingsøkonomien gir, men vi mener det bør innføres registreringsplikt for Airbnb og annen kortidsutleie for å skaffe bedre oversikt over omfanget.

 6. God sommer fra oss i NHO Reiseliv

  Vi står foran en sommer med gode prognoser og gode muligheter. Det er takket være innsats og at internasjonale tendenser spiller på lag. Men mest av alt takket være dere i reiselivet selv.

 7. Viktig gjennomslag for NHO Reiseliv

  Gjennom våren 2024 har NHO Reiseliv jobbet med ny opplæringsforskrift. I begynnelsen av juni ble den vedtatt, og NHO Reiseliv har sikret viktig gjennomslag.

 8. Booking.com fjerner alle prisparitetsklausuler

  NHO Reiseliv har lenge påpekt behovet for å innføre et forbud mot såkalte prisparitetsklausuler i avtaler mellom hoteller og internasjonale plattformselskaper. Nå har flere års kamp ført fram.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: