Elvebredden Catering er Årets medlemsbedrift 2018

Publisert

Elvebredden Catering Årets medlem 2018

Elvebredden Catering er Årets medlem i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden 2018. Fra venstre: Espen Gryt (eier, styreleder og grunnlegger av Elvebredden Catering), Øyvind Frich (leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden), Marianne Gotaas (daglig leder i Elvebredden Catering) og Javvad Latif (salgs- og markedssjef i NHO Reiseliv).

Elvebredden Catering er kåret til Årets medlemsbedrift 2018 av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Prisen ble delt ut under NHO Reiselivs Årskonferanse «Vi og verden – på vei til deg?» på Clarion Hotel The Hub i Oslo tirsdag kveld. 

Elvebredden Catering har vært medlem i NHO Reiseliv siden 2012 og benyttet seg av Innkjøpskjedens leverandører siden 2015. Bedriften var nominert til prisen Årets medlemsbedrift sammen med Ostehuset og Hafjell Hotell.

– De andre nominerte er så flinke, så jeg hadde aldri trodd det skulle bli oss, men det er utrolig gøy. Vi må åpenbart gjøre noe riktig, sier Espen Gryt, som er eier, styreleder og grunnlegger av Elvebredden Catering.

Vinneren er kåret etter helhetsvurdering basert på følgende kriterer:

  • Bedriften må være medlem i NHO Reiseliv
  • Være lojal mot Innkjøpskjedens avtaleverk
  • Samarbeide med Innkjøpskjedens distriktssjef og Innkjøpskjedens leverandører
  • Bruke netthandelsplattformen Horeca Innkjøp.

I tillegg legger juryen vekt på hvor mange leverandøravtaler bedriften bruker, og at bedriften har hatt bonusvekst fra 2017 til 2018.

«Elvebredden Catering bruker 14 av avtaleleverandørene til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, noe som gir en lojalitetsgrad på over 90 prosent. Bedriften er gode ambassadører for NHO Reiseliv og har et godt samarbeid med den lokale distriktssjefen», skriver juryen i sin begrunnelse.

Elvebredden Catering AS er et av Oslos største catering- og eventfirma, og ble etablert av Espen Gryt i 2003. Bedriften inngår i konsernet Culinary Holding, som samlet omsetter for mer enn 40 millioner kroner i året og har 40 faste ansatte, samt en betydelig stab med ekstrapersonell.

Tidligere vinnere av prisen Årets medlemsbedrift er Sanngrund, Mon Ami Restauranter og Nødings Delikatesse

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: