NHO Reiseliv

Innhold

NHO Reiselivs Hederspris

Olav Thon, Sundvolden Hotel og Bjørn Tore Furset er noen av de tidligere vinnerne av NHO Reiselivs Hederspris. Foto: Fursetgruppen, Even Schjenken og C. Hill/Wikimedia Commons

NHO Reiseliv deler ut en hederspris til en mottaker som har gjort en spesiell innsats for reiselivet. Prisen deles ut på NHO Reiselivs årskonferanse og skal være en spore, inspirasjon eller honnør for utført arbeid for reiselivsnæringen i Norge.

Prisen kan gis til en bedrift, bedriftsleder(e), et lederpar, arbeidstaker(e) eller sammenslutning av bedrifter som har profilert reiselivsnæringen på en positiv måte. Momenter som kan inngå i vurderingen er: servicegrad, bedriftskvalitet, matkvalitet, markedsarbeid samt øvrige relevante forhold.

Mottakeren eller mottakerne skal som hovedregel være medlem av NHO Reiseliv.

NHO Reiseliv utnevner den eller de som blir tildelt hedersprisen. Prisen, som deles ut på NHO Reiselivs årskonferanse, består av et diplom samt et kunstverk med et motiv som har tilknytning til norsk natur eller reiseliv.

 

Se også:

Tidligere vinnere:

 1. Nyhet Hedersprisen

  Petter Stordalen hedret av NHO Reiseliv

  Hotellinvestor Petter Stordalen er tildelt NHO Reiselivs Hederspris for 2019.

 2. Nyhet Hedersprisen

  NHO Reiselivs Hederspris 2017 til Svein Arild Steen-Mevold

  Administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold (50) i Scandic Hotels Norge er tildelt NHO Reiselivs Hederspris for 2017.

Flere vinnere:

 • Mesterkokk Bent Stiansen
 • Hotellgründer Olav Thon
 • Sundvolden Hotell
 • Utvika Camping

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: