NHO Reiseliv i møte med næringsministeren om ytterligere tiltak for reiselivet

Nyhet, Politikk

Publisert

#205

Næringsminister Iselin Nybø (t.v) og NHO Reiseliv-direktøren Kristin Krohn Devold møttes i dag for å diskutere ytterligere tiltak for reiselivsnæringen.

I dag møtte NHO Reiseliv-direktøren næringsminister Iselin Nybø for å diskutere situasjonen til reiselivet, og ytterligere tiltak som kan hjelpe næringen utover høsten.

Denne artikkelen som omhandler koronaviruset er mer enn 3 måneder gammel.
Informasjonen kan derfor være utdatert

Se NHO Reiselivs bransjeveiledere for oppdatert informasjon om gjeldende regler

Les siste nytt om koronasituasjonen her

NHO Reiseliv-direktøren var klar på at det er helt nødvendig med ytterligere tiltak for å hjelpe reiselivet gjennom høsten og utover 2021: 

─ Mange reiselivsbedrifter, særlig i distrikt-Norge, har hatt en god juli måned med godt besøk. Det er vi veldig glade for, men det snur ikke om på situasjonen for reiselivsnæringen som fortsatt er hardt rammet av koronakrisen. Høsten er høysesong for kurs- og konferanser, men bransjen melder om få bookinger de neste månedene. Hoteller, restauranter og opplevelsesbedrifter over hele landet går en usikker sensommer og høst i møte, og vi risikerer mange oppsigelser de neste månedene, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.  

5 tiltak som kan hjelpe reiselivet: 

NHO Reiseliv-direktøren presenterte 5 tiltak hun mener myndighetene bør forlenge eller få på plass: 

God dialog med myndighetene  

─ Disse tiltakene er helt nødvendige, og kan bidra til å hjelpe reiselivet gjennom høsten og utover 2021. Så lenge myndighetene opprettholder strenge smittevernregler og pålegger bransjen strenge restriksjoner, må reiselivet fortsette å få økonomisk støtte og hjelp til å komme seg gjennom krisen. Vi hadde et godt møte med næringsministeren i dag, og på onsdag skal vi møte arbeidsministeren - så vi har allerede kommet godt i gang etter ferien, og vil ha tett dialog med begge statsrådene utover høsten, avslutter Krohn Devold.  

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: