Losby Gods nominert til Europas beste historiske hotell

Nyhet, Overnatting

Publisert

#205

Losby Gods er nominert som ett av seks historiske hoteller i «Best Historic Hotels Worldwide hotel in Europe».

Losby Gods kan bli kåret til det beste historiske hotellet i Europa. Hotellet fra 1850 er det eneste norske på listen over finalister med totalt seks europeiske hoteller.

NHO Reiseliv-medlem Losby Gods er en av seks finalister i den internasjonale kåringen "2019 Historic Hotels Awards of Excellence". Finalistene er valgt ut ifra nominasjoner fra andre historiske hoteller, mottakere av tidligere års priser, samt de prestisjetunge organisasjonene Historic Hotels of America og Historic Hotels Worldwide.

Losby Gods er det eneste norske hotellet på listen over de nominerte - som kun inkluderer seks andre europeiske hoteller. 

- Vi er veldig overrasket, og har ikke rukket å ta det helt innover oss enda, sier Heidi Elisabeth Fjellheimm, direktør ved Losby Gods. 

- Vi har hatt en økende strøm av gjester fra både USA og Asia denne sommeren, og ante ikke at det var så stor interesse for oss på det internasjonale markedet. Vi har vært i dialog med disse gjestene, fått ny imputt og ting vi skal ta med oss videre. Vi har hatt en bratt læringskurve denne sommeren. Det er så utrolig kult å være nominert i denne kategorien, sammen med så fantastiske hoteller. Vi er både ydmyke og utrolig stolte over denne nominasjonen, fortsetter Fjellheimm. 

-Vi synes det er utrolig gøy å se gøy at medlemmer blir nominert til en pris som dette. Vi har blitt godt kjent med Losby Gods siden de ble medlem i NHO Reiseliv i januar 2000. Det er et flott hotell som virkelig fortjener denne anerkjennelsen. Det er fullt fortjent, sier direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold.

Her er listen over alle finalistene i kategorien "Best Historic Hotels Worldwide hotel in Europe":

  • Dromoland Castle Hotel, Ireland
  • La Bagnaia Golf & Spa Resort Siena, Curio Collection by Hilton, Italia
  • Sofitel Legend The Grand Amsterdam, Nederland
  • Losby Gods, Norge
  • Tivoli Palacio de Seteais, Portugal
  • Hotel Regina Louvre, Frankrike

Den endelige vinneren kåres under en gallamiddag 7. november i North Carolina.

 

Du kan lese mer om prisen og kåringen her. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: