God sommer fra NHO Reiseliv

Publisert

Trenden med norgesferie fortsetter, sommervikarer ønskes velkommen og vi engasjerer oss i valgkampen for å styrke reiselivet.

Vi ønsker dere en strålende sommer fylt med optimisme! Sommeren ser lovende ut med 7 av 10 som melder om samme eller flere gjester enn i fjor. Dette skyldes den fantastiske innsats dere la ned under pandemien for å tiltrekke flere norske gjester. Trenden med Norgesferie fortsetter, og stadig flere velger å oppleve kortreiste eventyr i vårt vakre land. 

I løpet av sommeren ønsker vi tusenvis av sommervikarer velkommen til vår bransje, og mange har sitt første møte med arbeidslivet. Ta godt vare på medarbeiderne deres - de er deres aller viktigste ressurs. For informasjon om lover og regler for sommervikarer, sjekk Arbinn.no.  

Sommeren blir også hektisk for oss i NHO Reiseliv, da vi engasjerer oss i valgkampen. Vi jobber for dere frem mot kommunevalget og har allerede kickstartet en valgkampturné. Vi skal arrangere politiske debatter i alle de største byene, og sørge for at alle kommunepolitikere er klar over verdien av reiselivet og hvilke saker som er viktig for dere. Skjenking til klokken 03, automatisk fornying av skjenkebevilling, samarbeid om å utvikle gode byer og grønn destinasjonsutvikling er blant disse. 

Dere gjør en fantastisk jobb! Tenk hvordan sommeren i Norge hadde vært uten dere. Alle vi i NHO Reiseliv ønsker dere en riktig god sommer og lykke til med sesongen! 

NHO Reiselivs kommunevalgdebatter

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: