Sanngrund er Årets medlemsbedrift 2017

Publisert

Årets medlemsbedrift 2017

Sanngrund er Årets medlemsbedrift. Fra venstre: Øyvind Frich (leder av innkjøpsutvalget i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden), Evy Sunde (distriktssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden Hedmark og Oppland), Beate Ferger (avdelingsleder ved Sanngrund), Freddy Ferger (kjøkkensjef ved Sanngrund), Betty Ann Udnesseter (avdelingsleder ved Sanngrund), Arne Udnesseter (daglig leder ved Sanngrund) og Javvad Latif (salgs- og markedssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden).

Sanngrund servering og overnatting på Skarnes i Hedmark er tildelt prisen Årets medlemsbedrift 2017 av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Prisen ble delt ut under NHO Reiselivs Årskonferanse «Verdien av arbeid - reiseliv skaper puls» i Kristiansand onsdag kveld.

Fakta om NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

  • Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter.
  • De 3000 medlemsbedriftene i kjeden har tilgang til mer enn 13.000 rabatterte varer og merker fra over 130 leverandører.
  • Ettersom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en «non profit»-virksomhet, tilbakeføres alt overskudd til medlemsbedriftene. Det skjer gjennom en bonusordning som premierer lojalitet til innkjøpsavtalene.
  • Hver av de 3000 medlemsbedriftene i kjeden kjøpte i gjennomsnitt varer og tjenester for 1,1 millioner kroner i 2017. Det ga et samlet innkjøpsvolum på cirka 3,1 milliarder kroner i fjor.

– Dette var en utrolig flott anerkjennelse å få etter 30 år i bransjen, sier daglig leder Arne Udnesseter ved Sanngrund servering og overnatting.

Bedriften har vært medlem i NHO Reiseliv siden 1996 og benyttet seg av Innkjøpskjedens leverandører siden 2007.

Vinneren er kåret etter helhetsvurdering basert på følgende kriterer:

  • Bedriften må være medlem i NHO Reiseliv
  • Være lojal mot Innkjøpskjedens avtaleverk
  • Samarbeide med Innkjøpskjedens distriktssjef og Innkjøpskjedens leverandører
  •  Bruke netthandelsplattformen Horeca Innkjøp.

I tillegg legger juryen vekt på hvor mange leverandøravtaler bedriften bruker, og at bedriften har hatt bonusvekst fra 2016  til 2017.

«Sanngrund har god dialog og godt samabeid med vår lokale representant. De benytter 15 av våre samarbeidspartnere og bruker Horeca Innkjøp som bestillingsverktøy», skriver juryen i sin begrunnelse.

– Jeg er veldig glad for at det finnes en organisasjon som NHO Reiseliv, som jobber for oss som medlemmer, skaffer oss gode betingelser på innkjøpssiden, har dyktige advokater og gjør det enklere å drive en bedrift i Norge i dag, sier Arne Udnesseter ved Sanngrund servering og overnatting.

I 2016 gikk prisen for Årets medlemsbedrift til Mon Ami Restauranter i Bodø. Året før vant Nødings Delikatesse i Mandal.

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: