Reiselivsnæringen kan bidra i flyktningsituasjonen

NHO Reiseliv vil på vegne av våre medlemmer melde at næringen er beredt til å bidra i forhold til flyktningsituasjonen. Hoteller og andre overnattingssteder er en viktig del av samfunnsberedskapen, og har lang tradisjon for å stille opp.

Veldagte brev ble sendt Statsforvalteren og Utlendingsdirektoratet fra NHO Reiseliv og NHO Oslo Viken 8. mars 2022. Brevet understreker at næringen er beredt til å bidra i forhold til flyktiningsituasjonen. 

Du kan lese brevet i i sin helhet nedenfor. 

Kommende arrangementer
  1. Bli bedre på kjøkkenøkonomi

    Få innføring i enkel regnskapsforståelse som blir et grunnlag for hvorfor kalkulering er veldig viktig. Har du dette på plass kan du bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsverktøy. Du vil få bedre forståelse for hva som er teoretisk brutto og hvor viktig det er med prioriteringer, riktig fokus og gjennomføring (Leveres av KIT-akademiet)

  2. Frokostmøte hos Kid Interiør

    Kid Interiør inviterer i samarbeid med KNIF Innkjøp og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden til en hyggelig start på dagen med frokostmøte hos Kid Storgata i Oslo.

  3. Reduser matsvinn - Bærekraftig servering

    Dette kurset gir deg innsikt i effektive metoder, målinger og relevante tiltak som vil bidra til økt lønnsomhet ved å redusere matsvinn på din virksomhet. Kurset er utviklet i samarbeid med Matvett.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: