Ber regjeringen sikre flytoget

Reiselivet og luftfarten ber regjeringen sikre tilbringertjenesten til Oslo Lufthavn. NHO Luftfart, NHO Reiseliv og Visit Oslo mener det er uklokt å legge ned Flytoget fra 2028.

For Oslo-regionens attraktivitet for både arbeids– og fritidsreiser, er et «airport express-tilbud» avgjørende. Det er feil å legge ned dette tilbudet, mens vi ser at stadig nye land etablerer nettopp et slikt tilbud til sine hovedflyplasser.

For eksempel etablererer Paris og Krakow dedikerte flytogtilbud, mens London, Stockholm og flere andre land allerede har attraktive flytogtilbud. Vi er bekymret for at nedlegging av Flytoget vil gjøre Oslo Lufthavn og Osloregionen mindre attraktiv og svekke Oslo Lufthavn posisjon som internasjonal hub. 

Vi ber regjeringen revurdere nedlegging av Flytoget i 2028, og vi ber om at vi blir involvert i diskusjonene som berørte parter i saken. Vi ber samferdselsministeren ta initiativ til et møte med oss så raskt som mulig.  

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Et portrettbilde av en ansatt

Siste nytt

  1. Get Together med smak av Innlandet

    Get-together-samlingen under NHO Reiselivs årskonferanse på Hamar byr på det beste som Innlandet har å by på. På scenen kommer en stor musikalsk overraskelse. Dette vil du ikke gå glipp av!

  2. Gullgaffelen til Bent Stiansen

    Bent Stiansen hedres med Bocuse d'Or Norges ærespris for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: