NHO Reiseliv

Innhold

NHO vil ha enklere og digitale offentlige innkjøp

Nyhet, Overnatting, Politikk

Publisert

Workshop - offentlige anskaffelser

God stemning på NHOs workshop om standardiserte konkurransegrunnlag for hotellanskaffelser.

Stortingsmeldingen om offentlige innkjøp rekker ikke å bli kald før NHO kommer med forslag til forbedringer.

Workshop - offentlige anskaffelser (2)

Representanter for Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi) og NHO samarbeider om  bedringer av offentlige innkjøp. Fra venstre: Wenche Ludviksen Sæther (Difi), Kjersti Aastad (NHO Reiseliv), Camilla Wold (Difi), André Hoddevik (Difi), Arnhild Dordi Gjønnes (NHO) og Jan André Mærøe (Difi).

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) presenterte onsdag 10. april stortingsmeldingen om offentlige anskaffelser. Dagen etter var NHO vertskap for en workshop hvor representanter for både landsdekkende hotell og frittstående hotell fikk anledning til å gi innspill til hvordan standardiserte konkurransegrunnlag skal være. Til stede var også en rekke representanter for Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi).

Sammen med Difi og hotellbransjen har NHO startet et arbeid for å heldigitalisere innkjøpsprosessen for anskaffelse av hotelltjenester som kurs- og konferansetjenester gjennom en såkalt Dynamisk innkjøpsordning (DPS).

Heldigital dynamisk innkjøpsordning er en del av Difis program for digitale anskaffelser og skal etter planen være tilgjengelig i løpet av 2020. Anskaffelsen av konferansetjenester skal etter planen konkurranseutsettes høsten 2019.

Se også:

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: