– Samarbeid med LO viktig i oppfølgingen av reiselivsmeldingen

Publisert

Mandag arrangerte NHO Reiseliv lunsjmøte om den nye reiselivsmeldingen.

Til lunsjmøtet kom næringsminister Monica Mæland (H) for å presentere meldingen og svare på spørsmål fra NHO Reiselivs medlemsbedrifter.

Utdrag fra streaming på møtet 20.03.17

Utdrag fra streaming på møtet 20.03.17

Til stede var også reiselivsansvarlig Bente Bratland Holm i Innovasjon Norge, direktør Torbjørn Lothe i NHO Luftfart og førstesekretær Peggy Hessen Følsvik i LO.

NHO Reiseliv-sjef Kristin Krohn Devold sier samarbeid med LO blir viktig i oppfølgingen av reiselivsmeldingen.

– Vi vil bruke reiselivsmeldingen til å lage så gode rammebetingelser som mulig for reiselivet. Vi ser at mens andre bransjer bygger ned arbeidsplasser, så øker arbeidsplassene i reiseliv. LO er en veldig viktig samarbeidspartner for oss for å flere trygge, gode helårsarbeidsplasser i reiselivet. Og vi vil forsøke å stå sammen med LO i så mye som mulig for å realisere nye jobber, sier Krohn Devold.

LO enig i samarbeid

Tre medlemmer om reiselivsmeldingen

Førstesekretær Peggy Hessen Følsvik i LO mener samarbeidet ute i virksomheten blir viktig fremover.

– Jeg tenker at vi må bruke det verktøyet som vi har brukt med suksess i så mange andre næringer, nemlig partssamarbeidet. Det må jeg og Kristin og forbundene våre gjøre på sentralt nivå. Og så er det minst like viktig at tillitsvalgte og bedriftsledere får til det samarbeidet ute i virksomhetene. Det er da vi klarer å lykkes. Og det er da vi også sammen kan få til trygge arbeidsplasser også i denne næringen, sier hun.

 

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: