Nye læreplaner på høring – vi trenger dine innspill!

Publisert

#205

Illustrasjonsbilde møte.

Forslag til nye læreplaner er nå på høring. Vi oppfordrer våre medlemmer til å komme med innspill slik at læreplanene oppfyller bransjens behov.

Forslag til nye læreplaner for Vg2 kokk- og servitørfag, Vg3 kokkfaget og Vg3 servitørfaget er nå på høring. Det er viktig at læreplanene oppfyller bransjens behov.
 
Politisk rådgiver for kompetanse og rekruttering Ingrid Gauden oppfordrer NHO Reiselivs medlemmer til å komme med innspill:
 
─ Vi håper at medlemsbedriftene våre leser og gir innspill. Dette er en mulighet til å være med å påvirke innholdet i utdanningen av våre fremtidige kokker og servitører, sier Gauden.

Gi direkte innspill her

Fristen for å gi innspill er 15.november. Du kan lese utkastene og gi direkte innspill her:

Salg, service og reiseliv

Læreplanene for det nye utdanningsprogrammet Salg, service og reiseliv er også ute på høring, med samme frist. Det resepsjonsfaglige innholdet fra det nedlagte utdanningsprogrammet service og samferdsel er videreført i reiselivsfaget.
Bakgrunn

Fagfornyelsen er navnet på prosessen med å fornye læreplanene i Kunnskapsløftet. Alle læreplaner for fag i grunnskolen og videregående opplæring blir fornyet. Overordnet del av læreplanverket er også ny.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

Nyhetsbrev fra NHO Reiseliv

NHO Reiseliv sender oppdateringer med siste nytt om situasjonen for norske reiselivsbedrifter. Meld deg på her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: