Yrkesfag
Norgescup for kokk- og servitørlærlinger på Jåttå videregående skole 14. februar 2014.
NHO Reiseliv arbeider systematisk for å styrke satsningen på yrkesfag.
Norgescup for kokk- og servitørlærlinger på Jåttå videregående skole 14. februar 2014.
NHO Reiseliv arbeider systematisk for å styrke satsningen på yrkesfag.
Fredag 23. september møtte NHO Reiseliv landbruksminister Sandra Borch (Sp) for å gi en oppdatering om hvordan vi jobber med rekruttering til restaurant- og matfag. Ministeren likte det hun fikk servert.
Har du lærling i din bedrift? Denne boken er en døråpner for unge mennesker til å forstå hvordan arbeidslivet og fagopplæringen fungerer.
NHO Reiseliv har nær 3000 medlemsbedrifter og er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge. Vi arbeider strategisk og politisk for å sikre tilstrekkelig og kompetent arbeidskraft til norsk reiselivsnæring, og ønsker økt gjennomslag for fag- og yrkesopplæringen.
NHO Reiselivs medlemsbedrifter ønsker en bedre fag- og yrkesopplæring. I det ligger blant annet en heving av kvaliteten på opplæringen, fra grunnskole til videregående skole, og økt gjennomføring av sistnevnte. Karriereveiledning, økt bruk av praktiske fag, yrkesfaglærerutdanningen og relevante endringer i tilbudsstrukturen til fag- og yrkesopplæringen er andre viktige momenter for å heve kvaliteten.
NHO Reiseliv har tidligere sittet i Faglig råd for service og samferdsel (FRSS), og vil i kommende periode være representert i Faglig råd for restaurant og matfag (FRRM). Vi samarbeider og med prosjektet Yrkesfag 2020.