Kurs og etterutdanning

Foto: Per Sollerman

Det finnes flere tilbydere av kurs for deg som arbeider i reiselivsnæringen og har et ønske om å lære mer. Her gir vi deg en oversikt over noen steder som tilbyr aktuelle kurs og etterutdanning.

NHO Reiseliv-Akademiet

For å øke kompetansen i reiselivsbransjen, tilbyr vi en rekke kurs og videreutdanningsløp gjennom NHO Reiseliv-akademiet.

Alle kursene som tilbys gjennom NHO Reiseliv-akademiet er kvalitetssikret og arrangeres av kvalifiserte tilbydere, inkludert høgskoler, fagskoler og velrenommerte kursholdere med høy kompetanse. Enkelte av kursene i NHO Reiseliv-akademiet gir også studiepoeng.

NHO Kurs

Bli med på kurs innen temaer som arbeidsrett, forhandlinger og HMS.  I nyetablerte NHO Kurs er det NHOs advokater og fageksperter som er kursholdere. Du får oppdateringer og opplæring innen sentrale temaer for din bedrift. I tillegg er kursene en møteplass for nettverksbygging.

KIT Akademiet

KIT er et akademi som hever kompetansen til deg og dine ansatte. De tilbyr kurs innen mat, drikke, økonomi og mattrygghet. De har kurs for deg som er ny i serveringsbransjen eller som ønsker å bygge videre på eksisterende kunnskap. KIT Akademiet er grunnlagt av ASKO, en av våre leverandører.

Innovasjon Norge

Innovasjon Norge tilbyr en rekke kurs- og kompetansetilbud til reiselivsnæringen. Her finner du kurs som kan styrke din bedrift eller dine medarbeidere.

Universitetet i Stavanger

Ved Universitetet i Stavanger kan du kombinere jobb og utdanning. Ta et enkeltemne eller en erfaringsbasert mastergrad.

Master i Serviceledelse

Master i Serviceledelse (masterprogrammet i Service Leadership in International Business) er en lederutdanning som vil gi karrieren din et løft. Utdanningen tar for seg emner du vil ha bruk for i din karriereutvikling innen typiske serviceorganisasjoner, hvor lederes relasjoner til kolleger og kunder er det aller viktigste. 

Årsstudie i restaurantledelse

Årsstudiet i restaurantledelse ved Norsk Hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger gir praktisk og teoretisk kunnskap som kvalifiserer for ulike ledelsesoppgaver i serveringsnæringen.Restaurantledelse egner seg for deg som har jobbet som kokk eller servitør og ønsker en videre karriere som mellomleder i serveringsnæringen. Undervisningen foregår i samlinger, og kan lett kombineres med jobb. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: