Digital IK-Mat: 50 % rabatt til NHO Reiselivs medlemsbedrifter

Med Digital Matkontroll er du godt forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

Som NHO medlem får du halv pris på Digital IK-mat fra eSmiley, og rengjøringsmodulen Clean inkludert uten ekstra kostnad når du kjøper IK-Mat modulen. Du får også rabattert pris på vår FoodWaste modul. FoodWaste er et digitalt verktøy som hjelper deg å måle og redusere matsvinn i virksomheten.

I samarbeid med Mattilsynet har NHO og eSmiley utarbeidet retningslinjer for serveringsbransjen som skal medvirke til gode standarder for mattrygghet i kjøkkenet. Dette gjør eSmiley til en sentral aktør og samarbeidspartner for NHO og deres medlemmer.

Ta kontakt med salgskonsulenter her for mer informasjon. 

eSmiley er Nordens største leverandør av digital IK-mat med over 10.000 kunder i Norge og Danmark. eSmileys kundesegment spenner fra kantine og catering til hotellkjeder, institusjoner, bakerier og restauranter.

Digital IK-mat fra eSmiley er samlet i én digital plattform slik at du kan foreta dine daglige gjøremål og kontroller på mobil, nettbrett eller PC. Når Mattilsynet kommer på besøk viser du dem enkelt det de ønsker å se ved et tastetrykk. På denne måten sparer du tid, og sikrer mattyggheten på ditt kjøkken.

Systemet gir deg:

• Oversikt over dagens gjøremål og kontroller
• Varsling på SMS og e-post
• Kostnadsfri support og brukerveiledning
• Skreddersydd internkontrollprogram og fareanalyse etter kundens behov
• Automatisk oppdatering ved endringer i forskrifter og regelverk
• Oversikt over leverandører

Målet med samarbeidet er å bedre integrere gode standarder for mattrygghet i bransjen, samtidig som vi ønsker å tilpasse det best mulig til norske forhold.


Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: